Valaki szóljon már Tóth Gabinak, hogy üldözni a jogfosztott kisebbségeket lehet!

2022. május 25. 10:03

Visszataszítónak tartom azt, hogy mártírt próbálsz csinálni magadból!

2022. május 25. 10:03
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Az rendben van, hogy Gabi nem egy észlény, nem abból él, ennyi. De keresztényüldözésnek tekinteni azt, amikor személyes kritikákat kap hirtelen jött pálfordulása és lánglelkű hitvalló volta miatt, az egyszerűen fogalomzavar! Kedves Gabi, Magyarország egy keresztény ország, amit az Alkotmány is rögzít.

Ebben az országban 12 éve ún. kereszténydemokrata politikusok vannak hatalmon, akik az egyházakat nem üldözik, hanem soha nem látott mennyiségű pénzekkel támogatják. Persze kivéve azokat, akik még mindig hűek az Evangéliumhoz és inkább az üldözést választják, de nem mondanak le a prófétai kritikáról.

Ebben az országban Gabi, senkit nem akadályoznak a keresztény vallás gyakorlásában, sőt focistadionokban rendeznek tömeges első áldozást vagy éppen bérmálkozást, hogy kellőképpen demonstráják a kereszténység erejét. Szóval Gabi, ami veled történik az nem ketesztényüldözés, hanem annak őszinte kifejezése, hogy nem tartanak hiteles embernek! Én nem tudom és nem is akarom megítélni a hitedet, mert ez csak rád és Istenre tartozik. De visszataszítónak tartom azt, hogy mártírt próbálsz csinálni magadból! Picit gondolkodjál, mielőtt beszélsz, jót fog tenni!”

Borítókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
g1ft
2022. május 29. 05:54
De diktatúrázni,putyinistázni,fasisztázni azt lehet mi, te ócska kis proli?!
sal.josef.klein
2022. május 26. 19:51
Kedves Rita! Gabitól függetlenül. Márpedig egy keresztyén országban is létezik keresztyénüldözés, csak másképp, mint máshol. Például ellehetetlenítenek valakit a munkahelyén, mert meg mert szólalni a multicég által szervezett érzékenyítő előadáson a bevándorlás vagy a gender terror ellen. Konkrét példákra utalok. Vagy egyes egyetemeken megy a lehurrogás hasonló okok miatt. Vagy niedermüllerek és népszavák meg egyéb firkászok hergelhetnek büntetlenül. És felütötte a keresztyénüldözés újabb módszere. Olyanok akarnak a keresztyén ember új prototípusaként feltűni, akiknek semmi közük a bibliai igazságokhoz, és például a gender terrort szolgálják ki, jah, meg támogatják azokat a politikai erőket akik alig várják, hogy kinyírják az egyházat. Kedves Rita, igen, te is ilyen vagy. De ezt már nem is neked írom, hanem mindenki másnak, azért, hogy lásson át a szitán.
Krupp Skya
2022. május 26. 12:23
Homonnaiból meg te csináltál Mártit. Homonnai Mártit.
Brandon the great Negro
2022. május 26. 12:03
A halott meleprostituált témája már nem hoz elég lájkot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik