NoÁR kivándorolt New Yorkba

2022. május 25. 12:21

Kár, hogy az Emmi és az NKA pénzén.

2022. május 25. 12:21
null
Kontra
Facebook

„Nagy az öröm: Molnár noÁr Áron ellenzéki aktivista (akiről tudni ILLIK, hogy a noÁR valójában nem is ő, hanem az egész Mozgalom neve!) máris bejelentkezett viccesen a tengerentúlról: »Az a szar, hogy New Yorkban nincs normális kilátás… Pörög a @hungaryliveartfoundation fesztivál, közben mindenki szétcsekkolja a várost..«

Az előzményekhez annyit, hogy Molnár (kedvenc szerepében az ÖT című műsor legendássá vált hülyegyereke) pár napja egyik vérmes kormánypárti kommentelőjének a tanácsára külföldre távozik: miután közölték vele, hogy ez az ország számára nem élhető, noÁr bejelentette, hogy tényleg kimegy New Yorkba, persze nem örökre, csupán 10 napra, egy fesztiválra. Bár van egy olyan gyanúnk, hogy ha nincs ez a komment, talán akkor is kiutazott volna...

A fesztivált (Hungary Live Art) kicsit jobban kielemezve ugyanakkor örömmel látjuk, hogy az esemény támogatói között feltűnik többek között az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap is. Tényleg nincs is szebb, mint az ellenség pénzén, a saját fegyverével legyőzni a Gonoszt!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amanda51
2022. május 26. 20:00
De jo
ovander
2022. május 26. 19:48
Ne is gyere vissza noárkám.
Rocktoberi
2022. május 26. 19:46
Ez mind szép de mit keres ez a fajankó egy művészeti fesztiválon? Takarít?
Péterpéter
2022. május 26. 18:13
Hátha eltévedt és ott marad kint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik