Olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem

2022. május 24. 07:47

Nem sikerült a politikát megtisztítanunk.

2022. május 24. 07:47
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Érdekes, hogy ha az MMM egyik elnökségi tagja minden alap nélkül lopással és tiltott pártfinanszírozással vádol, azon napokig pörög az országos média – ha az MMM egy másik elnökségi tagja kiáll a becsületem mellett és elítéli a letámadást, arról szinte senki nem ad hírt...

Köszönöm Lengyel Róbert polgármester úrnak és persze sokaknak másoknak is a kiállást a lejáratókampány idején – továbbra is kitartok a tisztesség és becsület útján, még ha a politikában ez a keskenyebb, kevesek által választott ösvény is. Én most is el fogok számolni az adományokkal, ahogy eddig is mindig – a többiek most sem, de ezek egyikéről sem fog szólni egyetlen hír sem.

4 év küzdelem után nemcsak azt láttam be, hogy nem sikerült a politikát megtisztítanunk, de azt is, hogy éppen olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem. Köszönöm mindenkinek, aki nem állt be ebbe a kampányba – nemcsak civil barátaim, de minden pártban is vannak ilyenek sokan. Ahogy Róbert írta: »Maradjunk emberek!«”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2022. május 26. 12:50
Na ez az amikor a holló a hollónak is kivájja...
kikerics
2022. május 25. 20:48
Kezdd el Péter, saját magaddal
tevevanegypupu
2022. május 25. 10:09
Lassan kezdem megsajnálni..visszajöttek a régi jó Rákosi-Rajk-Péter Gábot módszerekkel Apróék..
utálom Pestet
2022. május 25. 09:09
Ne ködösíts, Péter! Add vissza azt a pénzt, és Kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik