Varga Judit: Számomra továbbra is a magyar emberek jogainak védelme lesz a legfontosabb

2022. május 24. 20:05

Az igazságügyi miniszter a megbízólevele átvétele után családjával fényképezkedett.

2022. május 24. 20:05
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kedden megalakult az ötödik Orbán-kormány. A miniszterek a Köztársasági Elnöki Hivatalban átvették a megbízólevelüket, majd a parlamentben letették az esküt.

Ezekről az eseményekről Varga Judit, az Igazságügyi Minisztérium tárcavezetője is beszámolt közösségi oldalán.

Azt írta: „Köszönöm a bizalmat!

Igazságügyi Miniszterként számomra továbbra is a magyar emberek jogainak védelme és érdekeinek érvényesítése lesz a legfontosabb itthon és Brüsszelben egyaránt!”

Az igazságügyi miniszternek érvényre kell juttatnia az Alaptörvényt

Mint ismert, Orbán Viktor miniszterelnök Varga Juditot kérte fel az Igazságügyi Minisztérium vezetésére. Mint fogalmazott, az igazságügy miniszternek érvényre kell juttatnia az Alaptörvényt. Bejelentette: a fentiek miatt a miniszter – egyedüliként a kormányban – vétójogot kap tőle. A kormányfő azt várja, hogy Varga Judit határozottan képviselje a magyar érdekeket Brüsszelben.

 

Nyitóképen Varga Judit Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Andrea
2022. május 25. 11:00
Okos, szép,sportos,hatátozott, sokoldalú. Gyönyörű a családja is. Büszkeség, h ilyen nő van a kormányban. Hajrá Miniszterasszony! ( csak mellékesen: nézzük már meg, h az ellenzéki politikus nők milyenek... hehehe)
GyurkaPista
2022. május 25. 09:34
Imádom ezt a NŐT!!! Szép, okos, vagány, ha nem lenne férjnél megkérném kezét...:)))
llnnhegyi
2022. május 25. 09:18
Óriási meglepetés, pofáraesés a libbcsikommcsi politikusainal, a médiában!! MSZP DK SZDSZ csak Göncz Kingát,Lendvai Ildikót, Lamperth Mónikát tudták kinevelni 32 év alatt!! --------- Most pedig tessék! Az egész világ láthatja: Vétójoggal felruházva a kormányban: Varga Judit , igazságügyi miniszter, egy csodálatos asszony ! Egy másik csodálatos asszony pedig Köztársaság Elnöke! Novák Katalin asszony! Vétójoggal felruházva a törvényhozók felett!! A törvények legfőbb őre! -------- A libbcsikommcsi női jogvédők, fehér sapkában, a serkenő bajuszukat tépve, sírnak-rínak!! Vadai Ágnes tébolyultan vigyorog! Dobrev Klára rászokott a kannásborra, bánatában. Nincsenek nők a Fidesz/Kdnp politikában, rikkantják!
Csakislovacska
2022. május 25. 08:30
Tisztelt miniszter Asszony!Szeretném felhívni a figyelmét arra a tényre,hogy a magyar bíróságokon gyermekelhelyezési-,és válóper címén a társadalom apátlanítása zajlik,- futószalagon. Semmilyen törvény nem indokolja ezt a méltatlan igazságtalanságot,csak a bíróságokon tapasztalható liberális túlműködés. Pénz anyához,gyermek anyához,kérem a következőt! Gyermekek sokasága nő fel emiatt apa és megfelelő szellemiség nélkül! Az apák jogainak védelmére már egyesületek alakulnak. Kérjük miniszter Asszony gyors és eredményes beavatkozását az ilyen bíróságok által elkövetett jogtiprások ügyében!Ez által méltán lehetnének családbarát kormány. Az apa férfi, az anya nő és mindkettejüknek egyenlő joguk van a gyermekükhöz! Ha a fogvatartottaknak százmilliók járnak a börtönnégyzetméterek miatt,akkor vajon mennyi pénz járna az apának és a gyermeknek,hogy egy elvakult bíró megfosztja őket egymástól,megnyomorítva ezzel őket egy életre?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik