Nem unják

2022. május 24. 09:29

Meg sem fogtok állni a 2026-os négyötödös Fidesz-győzelemig!

2022. május 24. 09:29
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen szavaznak a Fideszre, nyilatkozta Bojár Gábor liberális megmondóember minap a Hírklikknek. Csak a szokásos.

»Orbán Viktornak abszolút tudatos stratégiája az oktatás lezüllesztése – folytatódik a szózat. – Tudatosan rontják el a pedagóguspálya vonzerejét. Azért, hogy a tehetségek ne menjenek el pedagógusnak. […] Ahogy megyünk lefelé a képzettségi szinten, egyértelmű a kormánypárti szavazók növekvő aránya […], a választás megnyerésének fő stratégiája a Fidesz részéről az oktatás tudatos lezüllesztése. Mert minél kevésbé képzett a magyar társadalom, annál többen fognak a Fideszre szavazni.«

Bojár javaslata: kormányt kellene váltani.

Aki nem úgy látja a világot, mint én, az egy buta proli – sugallja a kevély interjúalany, akinek korábbi sajtószereplését is végigkísérte a nemzeti szavazótábor mérhetetlen lenézése. Az az öntelt, arrogáns gőg dől belőle, amelynek láttán, hallatán a legjámborabb embernek hányingere támad. »No ezért kaptátok a legutóbbi kétharmados zakót is – írja egy hozzászóló –, Márki-Zay ugyanígy beszélt a Fidesz-szavazókról.« Egy másik már előre derül: »Nyugodtan nyomjátok csak ezt az ostoba, lenéző és hazug propagandát a képzetlen jobboldali szavazókról. Meg sem fogtok állni a 2026-os négyötödös Fidesz-győzelemig!«

Én valahogy úgy vagyok ezekkel a lefitymálós Bojár emberekkel, hogy hagyni kellene őket. Állampolgári jogon ostobák. Épp e bigott »bölcsek« intellektuális képességeit kellene megvizsgálni, hiszen nem fogják fel, csökönyösen ismételgetett aljasságaikkal csak lövik az öngólokat. Nekünk tetszik.”

Borítókép: Bojár Gábor (Fotó: MTI/Kovács Attila)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zaj001
2022. május 24. 13:05
4/5-del választást nyerni azt jelentené a számukra, hogy erősödött a diktatúra. Az a demokrácia, ha kispártok gyenge koalíciója van hatalmon, mert ott lehet jól kavarni.
jánosbácsi
2022. május 24. 12:43
A fideszesek szellemi állapotát jól tükrözi az, hogy tíz év elegendő volt ahhoz, hogy orosz gyűlölőkből orosz imádók lettek Orbán Viktor kívánságára.
Delphi
2022. május 24. 12:09
Ez a fax bojár öntögette ki a lopott pénzét a moslékokra, persze, hogy dühös.
Balango
2022. május 24. 11:40
Érdemes lenne a különböző egyetemek diplomásait külön-külön szűrni. Én ugyanis azt látom, hogy a "minél képzettebb valaki" az - pl. a társadalomtudományi pályákon - pusztán annyit jelent, hogy intenzívebb agymosásban volt része, ezért balliberális szavazó. Mi lesz abból a fiatalból, aki 18 évesen besétál az ELTE Jogi Karára és a fleck zoltánok képezik jogásszá?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik