Visszatértem

2022. május 24. 18:23

Számomra ez nem politikai revansot és nem a bársonyszékhez való visszatérést jelent, hanem a cselekvőképesség egy magasabb szintjét.

2022. május 24. 18:23
null
Lázár János
Lázár János
Facebook

„Ma letettem a miniszteri esküt. Visszatértem.

A közelmúltban sokan és sokféleképpen értelmezték ezt. Számomra nem politikai revansot és nem a bársonyszékhez való visszatérést jelent, hanem a cselekvőképesség egy magasabb szintjét. Feladatot és lehetőséget. Felhatalmazást arra, hogy immár országos, sőt nemzeti szinten folytathassam azt a munkát, amit az elmúlt években a Dél-Alföldön végeztem. A feladat az országépítés a szó szoros és átvitt értelmében. Megtiszteltetés és felelősség részt venni ebben a munkában. Munkatársaimmal együtt az a célunk, hogy néhány év múlva a szemmel látható, az épületekben és nagyberuházásokban testet öltő Magyarország éppúgy okot adjon a nemzeti büszkeségre, mint a szellemi, gazdasági és politikai szempontból már jó ideje »visszatért« Magyarország.

Hajrá Magyarország!”

Nyitóképen Lázár János Orbán Viktor és Novák Katalin társaságában. Fotó: Lázár János Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. május 25. 15:11
Sok sikert! és jó munkát!
erdei nyezega
2022. május 25. 12:52
Köszönjük Jani!....bízunk benned!...ne legyél elnéző egyetlen tetves liberálbolsevikkal sem!........erre kértünk fel!...
kata56
2022. május 25. 08:49
Katalinnak: Alakul az a frizura..csak kicsit lazábban..szellősebben, a kontyot tarkóra vagy feljebb..de alakul. Jó lesz.
kata56
2022. május 25. 07:49
Ja. En ezt Szijjartohoz szantam.. Bar Lazar is sok tekintetben detto..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik