Van dolga a kormánynak, ideje munkához látni!

2022. május 24. 13:43

Íme a tennivalók listája.

2022. május 24. 13:43
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Van dolga a kormánynak, ideje munkához látni! Ha Orbán Viktornak és a Fidesznek valóban fontosak a magyar emberek, akkor íme a tennivalók listája.

Az Európai Bizottság konkrét javaslatcsomagjára Orbán Viktornak és kormányának nem kifogásokkal, mellébeszéléssel vagy másra mutogatással, hanem megoldásokkal kell válaszolnia.

Az egyre mélyülő megélhetési válság miatt sosem volt még nagyobb szükségünk az EU segítségére. Nem lehet elégszer hangsúlyozni: az uniós támogatásokra szükségük van a magyar embereknek, ahhoz, hogy ezt megkapják, Orbán Viktornak változtatni kell eddigi politikáján.

Nekünk pedig tovább kell küzdenünk azért, hogy megállítsuk a jogállam maradékainak felszámolását. Hogy ne a tisztességes magyarokat büntessék Orbán bűneiért, és az uniós pénzek még szankciók esetén is eljussanak közvetlenül a helyi önkormányzatokhoz és civil szervezetekhez.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. május 26. 22:40
Patkány hátán kullancsként kerültetek szánalomból szóközelbe! Jövő hónapra írjunk már ki egy új választást pucucopókaticka!
Vasalo
2022. május 25. 23:52
Csak nélkületek, meg ha helyettetek nem kellene dolgozni, mennyivel jobban állna az ország. Ugyan mit tettetek le eddig a közös asztalra a károkozáson kivül, kedves momentumosok?
XTRO
2022. május 25. 12:19
Egy fontos dolgot kihagytál, téged is el kell számoltatni !
llnnhegyi
2022. május 25. 11:37
Cseh Katka! Babázz,ne pofázz! Ja igen! A botmixertől eltiltott már az elmeorvosod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik