Mindenki háborog, hogy a 78 éves polgármester feleségül vett egy 18 éves lányt

2022. május 24. 20:21

Azon viszont senki nem akad fenn, hogy a 18 éves lánynak van egy 4 éves gyereke.

2022. május 24. 20:21
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Mindenki háborog, hogy a 78 éves polgármester feleségül vett egy 18 éves lányt. Nem mondom, hogy ideális, de hát felnőtt emberek… Azon viszont senki nem akad fenn, hogy a 18 éves lánynak van egy 4 éves gyereke. Amikor ez a kisgyerek megfogant, akkor a lány 13 éves volt. Ez bűncselekmény, amit üldözni kellene. 4 év alatt senkinek nem jutott eszébe, hogy itt valami nagyon nincsen rendben? Hogy itt megrontottak egy kiskorú lányt, majd cserben hagyták! Mit tett a gyámhatóság, a gyermekvédelem, a családsegítő? És hány hasonló történet lehet országszerte?”

Kapcsolódó

18 éves lányt vett feleségül a 78 éves kunhegyesi polgármester
Szombaton volt a lagzi. Bővebben is érdekel...

Szombaton volt a lagzi.

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2022. május 25. 20:44
Marikám ! Amikor azt hazudtad hogy belőled lámpaernyőt akarnak csinálni duplájára emelkedett a bulvárlapok eladási száma. Most is ez van.
Ferike57
2022. május 25. 16:08
Irigykedsz Marcsa a polgira ? NEM bánnád ha egy 18 éves megbirizgálna !?
Papalimapapa
2022. május 25. 15:40
Ritkán fordul elő, sőt eddig még egyszer sem, de most igazat adok Vásárhelyinek. Bűncselekmény történt, amikor a 13 éves leánygyermeket teherbe ejtették. Ugyanis bűncselekményt követ el az, aki 14. életévét be nem töltött személlyel közösül... Egy valami azért benne van a pakliban. A gyermek nagy valószínűséggel egy az országban nagy számban (a kelleténél sokkal nagyobb számban) jelenlévő kisebbséghez tartozhat. És az sem kizárt, hogy a gyermek apja a nagyapja vagy a nagybátyja... Erről értekezne Vásárhelyi asszonyság?
erdei nyezega
2022. május 25. 13:35
hát?...ki nem szarja le hogy az öreg vén pöcs kit vett el!.......jó nyelvlecke!...a cigányoknál az a divat hogy sok a purdé....a naggyát a kancigány, az apraját pedig a naggya csinálja......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik