A magyaroknak nem újabb veszélyhelyzetre, hanem biztonságra és nyugalomra van szükségük

2022. május 24. 20:31

A kormány dolga nem a veszélyhelyzet fenntartása, hanem annak megszüntetése.

2022. május 24. 20:31
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Miniszterelnök Úr!

A magyaroknak nem újabb veszélyhelyzetre, hanem biztonságra és nyugalomra van szükségük. Biztonságban szeretnék tudni a megtakarításaikat, a hitelkamataikat, az életszínvonalukat, amiért keményen megdolgoztak. A kormányának a folyamatos veszélyhelyzetek fenntartása helyett ezen kellene dolgoznia.

Önök azt szeretnék, ha félnénk. Ha gyomorideggel vinnénk a gyereket reggel az iskolába, arra gondolva, hogy az oroszok elzárhatják a gázt, és hazaérve már áram sem lesz a lakásban. Ha félve bontanánk ki a banktól kapott borítékot, hogy mennyivel emelkedett a törlesztő. Ha félve böngésznénk az akciós újságot, hogy vajon mennyit drágult a paradicsom múlt hét óta.

Ha pedig Ön is azt szeretné, hogy a magyar emberek ne féljenek, akkor ne azon dolgozzon, hogy milyen ürüggyel tud újabb és újabb veszélyhelyzeteket kihirdetni. Hanem azon, hogy hogyan tudja a magyar emberek biztonságát, megélhetését és jólétét garantálni.

A kormány dolga nem a veszélyhelyzet fenntartása, hanem annak megszüntetése.

Munka pedig van bőven, mert a gazdasági válság és Putyin háborúja sajnos már érezteti a hatását. A kormánynak meg kell fékeznie az áremelkedést, helyre kell állítania a teljesen felborult állami költségvetést, segítséget kell nyújtania a gazdasági válság áldozatainak, a bajba jutott kisvállalkozásoknak, és mihamarabb el kell kezdenie az ország függetlenítését az orosz gáztól.

Ezek az ország előtt álló valódi feladatok, melyek közül egyikhez sincs szükség a veszélyhelyzet fenntartására és a rendeleti kormányzásra.

Amire viszont nagy szükség van mindezekhez, az a lassan egy éve elzárt EU-s pénzcsapok újranyitása. Ezért arr kérjük a kormányt, hogy a megszorítások, a magyar kisvállalkozások sanyargatása, a helyi önkormányzatok kisemmizése  és a veszélyhelyzet helyett kezdjen végre azon dolgozni, hogy mihamarabb hazahozza a Magyarországot megillető EU-s támogatásokat és azokat költse a magyar emberekre: korszerű kórházakra, fejlett iskolákra és biztos megélhetésre.”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harula
2022. május 25. 21:56
Lehet kedves András, hogy igazad van, tulajdonképpen egyet is értek veled, mert én is unim a rendeleti kormányzást. Egy apróság zavar csak: kéne nyerni egy választást srácok, majd utána megmutatni, hogy mennyire faszagyerek módon tudtok vezetni egy országot abban a kibaszott őskáoszban ami úgy nagyjából 2008 óta folyik a világban. A negyedik elbaszott választás után hááát, néha az az érzésem hogy nem is akartok nyerni, jobb így felelősség nélkül balfaszkodni.
Chardonnay99
2022. május 25. 19:17
Ez a pali még két hétig tartó borús időben is képes lenne napszúrást kapni.
nyugalom
2022. május 25. 19:08
Ez egyre nagyobb barom! Nem tud ertelmezni, nem ert semmit, girnyó et hülye!
tölgypajzsos
2022. május 25. 15:04
elég volt a 2.bekezdésig elolvasnom ezt a hányadék szöveget... Jesszusom (nem is tudom mi a neved), nem tudod, hogy mi történik keleten? Te idióta! Én inkább az ilyen aljadék, söpredékektől félek(de inkább hányok), mint te!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik