Nekem a sensei Rogán Tóni, hozzá hasonló csak Goebbels, akinek naplóját olvastam

2022. május 23. 17:13

Bakács Tibor Settenkedő
Facebook
A Rogán-féle propagandát, vagyis az Indexet mindig olvasom, ahogy a Mandinert, mert ez a fővonal.

„Nekem a sensei Rogán Tóni, hozzá hasonló csak Goebbels, akinek naplóját olvastam, és tisztelem az ellenséget, ahogy a Hagakurában elvárják. Rogán eredeti, meg nem, de tehetséges, nem tudom, hogy szeretem vagy gyűlölöm. Mielőtt orkát vágnám, meghajolok előtte.

Már korábban írtam, hogy az Index szép lassan tolódik át a Putyini értelmezésbe, noch dazu, Rogán féle propagandát, vagyis az Indexet mindig olvasom, ahogy a Mandinert, mert ez a fővonal. Az ellenzék ostoba, azt ew tudja, hol a frontvonal. Az LMP elnöke a legszánalmassabb, de tehetséges, mert azt kérte, senki nem vágja pofán az utcán. Nem ütöm meg, de elkárhozik. 

Sajnálom, MZP-ét, még azt se fogta fel, mi a homokozó?

Az Index tolódik, mint Pintérnél, nem a belügyminiszter, hanem a focistánél, a védelem előre, hoztak egy cikket, aminek az a cime, hogy Az emberiség kipusztulásán röhögnek a Netflix-en, sci-fi-sorozat, amiből érthető, hogy a liberális gecik morálisan nonszenszek, Tóni hozzá látott a Netflix legyalulásához. Féle, hogy miattatok, sikerülni fog, mindent elhisztek, amit olvastok Egyszer a Wahorn kérdezte, te mindent elhiszel, amit olvasol? 

A David Fincher féle sorozat remekmű, a gyerekeimnek megmutatom, hadd legyenek kora érettek.

 A sorozat eléri Fincher korábbi szintjét, nagyon élveztem. A  Nemzet születése filmklub a BL döntő miatt tolódik, Majd Irok. Olvassátok az Indexet, s legyen bennetek gyanú, hogy úgy üzentek nektek, mint Shakesperare Hamlett-jében Rosencrantznak és Guildensternek.

Én szegény népem.

puszi  

Az Indexxek  nincs baj, csak hogy nem független. Nekem a sorozat animációban alap, ahogy a Netflix minden korábbi prezentációja.

Ja, az ember nevetséges, amikor magát pustitja el, Jézus egy naiva, amikor az ember szellemiségében hisz.”

Nyitókép: Facebook / Bakács Tibor

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Eléggé zavaros. Olyan Bakácsos.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés