Putyini franchise

2022. május 23. 10:10

Hadházy Ákos
Facebook
Egy elcsalt választáshoz gratulál udvariasan az LMP vezetője.

„Ennyi csalás után kimondható , hogy egy elcsalt választáshoz gratulál udvariasa az LMP vezetője.

Ez a meghajlás mindennél szebb képi illusztrációja annak, hogy megvalósult a putyini franchise következő eleme: a hatalom által irányított jólfésült ellenzék immár elkészült. Vannak benne régi figurák, akik már korábban megkötötték rossz kompromisszumaikat és így már csak megalkuvásra képesek. És vannak fiatalok is, akik előtt még ott az élet és nem tartják olyan szörnyűnek, ha néhány (???) évvel késik a rendszerváltás. Büszkén hirdetik, hogy hülyeség foglalkozni a játékszabályokkal (»szimbolikus ügyekkel«), nem érdekel az senkit. Azt gondolhatják, hogy ha jól viselkednek és így megjelenhetnek a propaganda médiában is anélkül, hogy ott lejáratják őket, akkor majd egy gazdasági válság esetén a Nép tárt karokkal várja őket. Ott fognak csalódni, hogy ha véletlenül bejön a stratégia és valódi veszélyt jelentenének a Fideszre,

a kézivezérelt propaganda azonnal földbe fogja őket döngölni

(ahogyan tette ezt anno a Jobbikkal is)

Pedig egyrészt az élet nagyon rövid. Másrészt ha most azonnal pozitív gyökeres politikai fordulat állna be, annak a hatására is sok-sok éveket kell váltani. Ha pl. az oktatásban holnaptól minden úgy működne, mint pl Finnországban, annak a gyümölcsére is 10-15 évet kellene várnunk. De ha a hajlongók miatt a változásra is 10-15 évet kell várni, akkor az eredményt az én generációm már nem éli meg. A fiatalabbak többsége pedig elhúz innen messzire.

Maradnak az »úriemberek», akiknek »volt gyerekszobájuk« és van milliárdjuk. Sokan hirdettek már ellenzékváltást. Nem tudom, meg lehet-e csinálni, csak akkor szabad belevágni, ha nagyon-nagyon sokan, az eddiginél sokkal többen adják hozzá az arcukat. De igény volna rá.”

(Fotó: Facebook)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha elcsalt, akkor a te zuglói győzelmed is az.

Olyan jellemző Hadsenkiházy bejegyzése: 1. ő mindent egycsapásra rendbe hozna, de 2. felelősséget nem vállalna / jönne 15 év múlva a számtalan kifogással, hogy az ő azonnali jó döntése miért nem hozta meg 15 év után sem a pozitv fordulatot /.

Rokonok. Másod unokatestvérek.

Hadházy most praktizálhat, mert még nem tett esküt.
Úgy tűnik, a vizsgálatot szépen agyonhallgatták a kollégái.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés