Amióta bejelentették a Pesti TV megszűnését, a balos gyűlölködők életük legszebb napjait élik

2022. május 21. 8:58

Jeszenszky Zsolt
Facebook
Egyre nagyobbakat delirálnak, egyre jobban ringatják bele magukat a hamis illúziókba.

„Amióta bejelentették a Pesti TV május végi megszűnését, a balos gyűlölködők életük legszebb napjait élik. Már-már az április 3-i megsemmisítő, megalázó vereséget is feledteti velük az a kéjes öröm, amit most éreznek. Egyre nagyobbakat delirálnak, egyre jobban ringatják bele magukat a hamis illúziókba... hogy senki nem nézett minket, hogy már a kormánynak sem kellünk, stb. Ha ettől egy kicsivel most jobban érzik magukat, hát hadd higgyék, hadd győzzék meg magukat, hadd tagadják továbbra is a számukra szomorú valóságot. Ne vegyük el tőlük ezt az örömöt, ne húzzuk ki a kezüket a biliből...

Hamarosan a részletek is kiderülnek a május 30-a utáni folytatást illetően, amikor is valóban megszűnik az új tartalmak gyártása az eddigi csatornára... De nyugi, a műsorunk, miután heti 5 alkalommal, adásonként 50-100 ezer közötti össznézettséget produkált, köszöni, nagyon is jól van.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 158 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, mire érted azt, amit írtál, de a választás előtt udvaroltatok a népnek, hogy övé a hatalom. Vezéretek közben intő módon előre lehülyézte, ostobázta aberráltozta azkokat, akik nem akarnak rájuk szavazni. Nem tudom, mit várt ettől, csak nem azt, hogy a nép elszégyellve magát MZP hatalmas egóját fogja támogatni?

Miután a nép többsége hatalmával élve ismét a kormánypártra bízta a hatalmat, elkezdtétek lehülyézni, tanulatlannak nevezni.

Tulajdonképpen mi a véleményetek a népről?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés