Kövér azt üzeni, ő mindent meg mer csinálni

2022. május 20. 18:17

Hadházy Ákos
Facebook
Törvénytelenül, a demokrácia alapelveit is lábbal tiporva akadályoz képviselői jogaim gyakorlásában.

„Kövér házelnök úr persze önmagát cáfolja, hiszen ha tényleg nem érdekelné a dolog, akkor nem akadályozna minden erejével, törvénytelenül és a demokrácia alapelveit is lábbal tiporva képviselői jogaim gyakorlásában. De ezt teszi. Nyilván nem nekem üzen ezzel, hanem a többi ellenzéki képviselőnek: látjátok, így jártatok volna, ha nem viselkedtek szépen és nem jöttök el az alakuló ülésre. És azt is üzeni: ő mindent meg mer csinálni, jobban teszi az ellenzék, ha hallgat rá! Minden nap, amikor nem enged felesküdni, csak méginkább megerősít abban, hogy igazam volt, amikor nem mentem el az elcsalt választást szentesítő alakuló ülésre.

Vannak persze, akik szeretik ezt félremagyarázni, a kedvükért újra elmondom: egy képviselő dönthet úgy, hogy tiltakozásul nem él valamilyen jogával. De ha ebben a hatalom akadályozza önkényesen, azt diktatúrának hívják.

Én azt ígértem: az alakuló ülésre nem megyek el, tiltakozásul a tisztességtelen, nem demokratikus választások miatt. Utána leteszem az esküt, de a képviselői mandátumomat nem arra fogom használni, hogy Kövér akarata szerint eljátsszam, hogy itt még valódi parlamenti demokrácia van. Extra fizetéssel járó díszpozíciót nem fogok vállalni és látszatvitákban nem fogok részt venni, interpellálja sem fogok, mert fölösleges.

De természetesen - ahogy eddig is - keményen fogok dolgozni a tolvaj rendszer leleplezéséért, dokumentálásáért és a demokratikus választások kikényszerítéséért, a propaganda megállításáért. Akkor is, ha Kövér úrnak ez nem tetszik. Természetesen tudtam, mivel jár, ha nem megyek be, ennek a kockázatát vállalva maradtak távol!”

(Fotó: MTI)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 202 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez a hatökör önmagában egy frakció.

Te nem éltél a jogoddal eleve. Most mit akarsz?

Ki akadályozta meg Szekszárd szégyenét (Zuglónak így is jó lesz), hogy a többiekkel együtt esküt tegyen?

Vajon toppantott is hozzá?

Joszip Tot, Kaya Ibrahim és a többiek egy Kövér nevűtől vettek cégeket a tudtukon kívül.
(A Happy Endet meg az Ezüsthajót nem)

Minden tinédzser tudja, hogy érettségi csak egyszer tehető egy évben. Majd jövőre megpróbálhatod azt az esküt. Hátha átmész (megjelensz) akkor.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés