Jámbor András beleállt Hadházyba

2022. május 20. 11:25
Újabb baloldali cicaharc a láthatáron?

„Azért nehéz Hadházy Ákossal vitatkozni, mert mindenkit rögtön beskatulyáz, aki máshogy gondolkodik, mint ő” – veti Hadházy szemére Jámbor András egy Facebook-kommentben. A két ellenzéki képviselő annak kapcsán keveredett vitába, hogy Hadházy Ákos nem ért Karácsony Gergely azon kijelentésével, hogy a választás tisztaságáról szóló viták nem érdeklik az embereket.

Jámbor szerint csak nagyon gyenge az összefüggés a parlamenti munkáról szóló vita és a demokrácia visszaállítása között. A józsefvárosi képviselő szerint csúsztatás, hogy aki szerint ez elitvita, azt nem érdekli a demokrácia.

A Párbeszéd frakciójában ülő Jámbor azt írja: az ellenzéknek kevés az erőforrása, ezért „nagyon nehéz egyszerre a demokrácia, a korrupció kérdését és a jóléti kérdéseket kommunikálni”.

Jámbor András szerint Hadházynak különleges felelőssége van, hogy összeköti-e az eredeti két kérdést. „Én probáltam neked ezt magyarázni, sőt szívesen segitek is ötletekkel ezt hogy lehetne jobban” – tette hozzá a józsefvárosi képviselő.

Fotó: Mandiner / Mátrai Dávid 

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés