Jámbor András beleállt Hadházyba

2022. május 20. 11:25

Újabb baloldali cicaharc a láthatáron?

2022. május 20. 11:25
null

„Azért nehéz Hadházy Ákossal vitatkozni, mert mindenkit rögtön beskatulyáz, aki máshogy gondolkodik, mint ő” – veti Hadházy szemére Jámbor András egy Facebook-kommentben. A két ellenzéki képviselő annak kapcsán keveredett vitába, hogy Hadházy Ákos nem ért Karácsony Gergely azon kijelentésével, hogy a választás tisztaságáról szóló viták nem érdeklik az embereket.

Jámbor szerint csak nagyon gyenge az összefüggés a parlamenti munkáról szóló vita és a demokrácia visszaállítása között. A józsefvárosi képviselő szerint csúsztatás, hogy aki szerint ez elitvita, azt nem érdekli a demokrácia.

A Párbeszéd frakciójában ülő Jámbor azt írja: az ellenzéknek kevés az erőforrása, ezért „nagyon nehéz egyszerre a demokrácia, a korrupció kérdését és a jóléti kérdéseket kommunikálni”.

Jámbor András szerint Hadházynak különleges felelőssége van, hogy összeköti-e az eredeti két kérdést. „Én probáltam neked ezt magyarázni, sőt szívesen segitek is ötletekkel ezt hogy lehetne jobban” – tette hozzá a józsefvárosi képviselő.

Fotó: Mandiner / Mátrai Dávid 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HunCsz
2022. május 22. 11:49
A ''demokrácia'' visszaállitása akkor valósul meg, ha egy országát gyülőlő és megvető náci kisebbség diktatorikus teljhatalommal rendelkezik és a világkirályság minden gondolatát lesi és kegyetlenül végre hajtja, ami marad azt szétrabolhatja . Ez valósult meg ukrajnában. Szemmel láthatóan jól müködik sok ott a boldog ember. Értjük ezt, de nem akarjuk azért kapunk tőletek hányingert és amig élünk ez ellen leszünk elvtárskáink.
Gyzoltan
2022. május 21. 17:55
"Újabb baloldali cicaharc a láthatáron?" Egy fenét cicaharc! Harc ez a javából! A zsidó internacionalista globalista, liberálisnak hazudott ellenzék összetört, elégett a szavazás súlya alatt... Tántorogva keresi önmagát.., keresi lehetséges vezetőit, kik csodát téve, újra felcsillanthatnák a reményt, Magyarország totális felprédálására, kiárusítására... -hát vannak nevek, névsorok... -míg, a minden hájjal megkent valami Gyurcsányi, jobbnak látja kevesebbet szerepelni, a helyzetet érni hagyni...
tevevanegypupu
2022. május 21. 09:14
Akárki is szavazott rájuk, érdekes elképzelése lehetett arról, milyen egy képviselő..és egyáltalán ez a kettő vajon mit képvisel..és főleg mit tud csinálni a handabandázások kivül..Hogy eredményesek legyenek egyáltalán, talán együtt kellene működni valamennyire a kormánnyal, aminek hatásköre lenne megvalósitani ötleteiket..ha vannak épkézláb ötleteik.
machet
2022. május 20. 19:24
Értelmetlen,meddő az ilyennel vitázni.El kell zavarni a búsba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik