Hogyan neveld a magyarod

2022. május 20. 17:21

Vágvölgyi B. András kioktató stílusa és önfényezése alapján fontos ember lehet.

2022. május 20. 17:21
null
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasárnap

„Régi közhely az egymás mellett élő két Magyarország, azt viszont csak most kezdjük (mindkét oldalon) észrevenni, hogy nem a kozmopolita-globalista-urbánus-ateista, véleményvezérnek tűnő tábor a nagyobb, hanem minden látszat dacára a nemzeti-keresztény-konzervatív-normálisok vannak többen. A balliberális (nevezzük őket az egyszerűség kedvéért így) megmondóemberek, akiknek eddig megingathatatlan meggyőződése volt, hogy ők lehelték a passzátszelet, mintha kezdenének szembesülni a valósággal.

Véletlenül botlottam egy lapszemlén keresztül a 24.hu egyik nagyinterjújába, ahol Vágvölgyi B. András (író, újságíró) mint állatorvosi lovat mutatja be, miként alakult ki a négyszeri kétharmad. Kioktató stílusa és önfényezése alapján fontos ember lehet, bár könnyedén leélhetünk úgy egy életet, hogy soha egyetlen sorát sem olvastuk, és nem is hiányzik. Ők azonban saját, nagyra fújt buborékjukban elképzelhetetlennek tartják, hogy senki sem kíváncsi rájuk, semmi szükségünk a tanácsaikra. Ezért jól lemucsaiznak bennünket, de szerencsére ezt az árok innenső partján csak néhány mazochista olvassa, így nem okoz szenvedést. Abból a szempontból viszont tanulságos, mennyire másként látnak eseményeket, embereket, mint mi, és hogy mennyire azt hiszik, csak az a látásmód létezik (illetve csak az helyes), ami az övék.”

(Fotó: Vágvölgyi B. András rendező /j/ 2010 februárjában átveszi a Moziverzum-díjat Kolorádó Kid című filmjéért a 41. Magyar Filmszemle díjkiosztó gálaestjén a XII. kerületi Sportmax sport-, szabadidő- és rendezvényközpontban.MTI Fotó: Kollányi Péter)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2022. május 21. 12:04
Utoljára még a Libás alatt, 2010. februárban vehetett át ez a féreg bármiféle díjat is...
korona.2.0
2022. május 21. 08:44
24.hu ? HVG ? Zsidó "újságok" magyarul. Már régen felhagytam zsidó újságok olvasásával. Mind hasbara.
kortárs
2022. május 21. 02:52
Ez a Vágvölgyi B András is csak egy nyomorult komcsi proligyerek, mint a többi libsi megmondó.
Rocktoberi
2022. május 20. 23:22
Mondjuk én tényleg nem tudom, hogy ki ez a Vágvölgyi. Nem olvasok libsi sajtót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik