Orbán olvasmányairól már rengeteget írt a sajtó

2022. május 20. 7:14

Csizmadia Ervin
Facebook
A többiek?

„A mai CPAC-konferencián Orbán Viktor elmondta a maga 12 pontját. Én ezek közül egyet emelnék ki, azt, amelyik arról szól, hogy a politikus olvasson. Ezt én helyes felvetésnek tartom. Mi több, évek óta próbálom kapacitálni újságíró barátaimat, hogy ha politikusokkal készítenek interjút, kérdezzenek rá azok olvasmányélményeire.

Kevés sikerrel. Holott rendkívül érdekes lenne olvasnunk arról, hogy magyar politikusok miket olvasnak, és olvasmányaikból mit hasznosítanak. Orbán olvasmányairól már rengeteget írt a sajtó. A többiek?

Lehet, hogy tévedek, de egy majdani sikeresebb ellenzéki politikához eminensen hozzátartozik, hogy politikusainak (hogy is mondjam) világszemlélete legyen. Túl azon, hogy mit gondolnak Orbánról. Kíváncsian várom az első interjút, amelyben ellenzéki politikusokat arról kérdeznek, milyen (ha lehet) politikai műveket olvastak mostanában. »Olvasó nép« mozgalom már volt. »Olvasó politikus« mozgalom?”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért kínos elvárni attól az újságírótól, aki nem olvas, hogy olvasmányokról tegyen fel kérdéseket.
Még kiderülne, hogy nem olvas:-) ezért van az ellenállás részükről:-))))

Én meg arra emlékszem, hogy a Gyurcsány-házaspár tagjai egymás kezéből tépték ki Dan Brownnak a Da Vinci kódját. Erről írt a böszme büszkén.
Kb. ez a színvonal.

"
Lehet, hogy tévedek, de egy majdani sikeresebb ellenzéki politikához eminensen hozzátartozik, hogy politikusainak (hogy is mondjam) világszemlélete legyen.
"

Persze, hogy tévedsz. Ez az ellenzék úgy tökéletes, ahogy van. Méghogy könyvet olvasni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés