Mi folyik itt, de tényleg?!

2022. május 20. 13:46

Egymás után nyilatkoznak az ellenzékiek, hogy segítenek Orbánéknak hazahozni az EU-tól a pénzeket.

2022. május 20. 13:46
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Mi folyik itt, de tényleg?! Egymás után nyilatkoznak meg ellenzéki pártvezetők (Párbeszéd, Momentum), hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek Orbánéknak hazahozni az EU-tól azokat a pénzeket, amelyeket a jogállam lebontása és a helyreállítási alapok felhasználásával kapcsolatos tervek elfogadhatatlansága miatt tart vissza az Unió. Nem azért nem adja ide azt a pénzt az EU, mert ki akar cseszni velünk vagy Orbánékkel, hanem éppen azért, hogy segítsenek nekünk magyar demokratáknak és megóvják az EU-s állampolgárokat attól, hogy adóforintjaik továbbra is az Orbán család és oligarcháik zsebébe csorogjon ill. a rendszer további bebetonozására használják.

Nem abban kéne segíteni, hogy ezeket a pénzeket – amelyeket teljesen indokoltan tart vissza az EU – mégis megkapja a magyar állam, hanem abban, hogy megszűnjenek azok a körülmények, amelyek miatt nem jön a pénz! Visszaállítani a jogállami intézményeket, visszaszorítani a mindent elöntő korrupciót, tisztességesen kormányozni, ésszerűen oktatásra és egészségügyre, nem pedig tolvajlásra, ostoba presztízs beruházásokra költeni az EU-s forrásokat.

Segíteni ennek a kormánynak a pénz megszerzésében? Egyáltalán az ellenzéknek bármiben segíteni Orbánékat, akik naponta alázzák meg őket és olyan rendszert alakítottak ki, amelyben az ellenzéknek még statiszta szerep sem jut, csupán bio-díszlet a parlamentben? Nem értem! Minden segítség a diktatórikus rendszer további bebetonozásához nyújtott segítség.  Eddig azt kértük számon az EU-n, hogy miért támogatja anyagilag a jogállam lebontását?. Mert való igaz, hogy Merkelék támogatása nélkül ez a rendszer nem maradt volna fenn. Most pedig, amikor végre megértette az EU, hogy minden idejuttatott pénz a diktatúra további stabilizálását segíti, ellenzéki vezetők azt ígérik, hogy segítenek Orbánéknak abban, hogy továbbra is ellophassák, a jogállam lebontására használhassák az EU-s forrásokat.  Itt már mindenki elvesztette a józan eszét?”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2022. május 21. 20:42
Jaj, cochon! Ha nem lesz pénz, nekik se lesz. Jaj, tésasszony, tésasszony! Sertésasszony...
flesh ripper
2022. május 21. 18:32
Az ótvaros pofájú ocsmány zombinémber, napi turhaöklendezése. Statiszta egy alacsony költségvetésű pakisztáni zombihorrorban.
Vasgyari Tibi
2022. május 21. 18:07
Az egész ellenzék ostobasága már megint elemi szinten tört elő. A hölggyel ellentétben a rendszer nem azért marad fenn, mert úgymond Merkel pénze tartotta fel, hanem mert az emberek nem kérnek a MRZ, Gyurcsány, Gréczy, Szabo Timea, Tordai nevetséges bagázsból. Az emberek nem hülyék, nem kérnek a kommunistákból.
Sanyi72
2022. május 21. 16:12
Én ennek a belvarosi baszatlan kurvának adnék EU-s pénzt....fodraszra! Meg vízszámla tamogatasra,ne csak szombatra fürödjenek a férjével,meg a többi körúton belüli fasszal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik