Mi folyik itt, de tényleg?!

2022. május 20. 13:46

Vásárhelyi Mária
Facebook
Egymás után nyilatkoznak az ellenzékiek, hogy segítenek Orbánéknak hazahozni az EU-tól a pénzeket.

„Mi folyik itt, de tényleg?! Egymás után nyilatkoznak meg ellenzéki pártvezetők (Párbeszéd, Momentum), hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek Orbánéknak hazahozni az EU-tól azokat a pénzeket, amelyeket a jogállam lebontása és a helyreállítási alapok felhasználásával kapcsolatos tervek elfogadhatatlansága miatt tart vissza az Unió. Nem azért nem adja ide azt a pénzt az EU, mert ki akar cseszni velünk vagy Orbánékkel, hanem éppen azért, hogy segítsenek nekünk magyar demokratáknak és megóvják az EU-s állampolgárokat attól, hogy adóforintjaik továbbra is az Orbán család és oligarcháik zsebébe csorogjon ill. a rendszer további bebetonozására használják.

Nem abban kéne segíteni, hogy ezeket a pénzeket – amelyeket teljesen indokoltan tart vissza az EU – mégis megkapja a magyar állam, hanem abban, hogy megszűnjenek azok a körülmények, amelyek miatt nem jön a pénz! Visszaállítani a jogállami intézményeket, visszaszorítani a mindent elöntő korrupciót, tisztességesen kormányozni, ésszerűen oktatásra és egészségügyre, nem pedig tolvajlásra, ostoba presztízs beruházásokra költeni az EU-s forrásokat.

Segíteni ennek a kormánynak a pénz megszerzésében? Egyáltalán az ellenzéknek bármiben segíteni Orbánékat, akik naponta alázzák meg őket és olyan rendszert alakítottak ki, amelyben az ellenzéknek még statiszta szerep sem jut, csupán bio-díszlet a parlamentben? Nem értem! Minden segítség a diktatórikus rendszer további bebetonozásához nyújtott segítség.  Eddig azt kértük számon az EU-n, hogy miért támogatja anyagilag a jogállam lebontását?. Mert való igaz, hogy Merkelék támogatása nélkül ez a rendszer nem maradt volna fenn. Most pedig, amikor végre megértette az EU, hogy minden idejuttatott pénz a diktatúra további stabilizálását segíti, ellenzéki vezetők azt ígérik, hogy segítenek Orbánéknak abban, hogy továbbra is ellophassák, a jogállam lebontására használhassák az EU-s forrásokat.  Itt már mindenki elvesztette a józan eszét?”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kommunisták akasztására mikor kerül sor?
148 millió erőszakos időelőtti halál az smafu?

Nem lehet, hogy most úgy néz ki, megkapjuk a minket megillető pénzeket, hiába az ellenség minden mesterkedése?
Ezt látva, felcsatlakoznak ők is, hogy majd verhessék a mellüket, miattuk ítélték oda nekünk a pénzt..

"Itt már mindenki elvesztette a józan eszét?”
Vásárhelyi Mariska vesztette el az eszét.
A magyar helyreállítási és egyéb tervekj jók voltak, aláírásra vártak.
Egyszerre viszont kiderült, hogy pénzt csak a meleglobbi oszthat és csak akkor, ha a kiskorúak szabad prédái lesznek.
Ami meg a pénzek felhasználását illeti, akkor lehet eljárni, ha bizonyítottan a felhasználás az unió érdekeit veszélyezteti.
Tehát ha az ellenzékiek kiállnak a pénzekért, akkor csak az történt, hogy kivételesen a józan eszüket használják.
A választásokon nem jött be a hazudozás.

#MINDENKIHÜLYE!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés