Feri megint káromkodik

2022. május 19. 18:03

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Karácsony szervezkedni kezdett, hogy ellensúlyozzák Gyurcsány szektapártját, ám Feri ezt megneszelte.

„Kíváncsi, hogyan küldte el melegebb éghajlatra Gyurcsány Karácsonyt? Majd ők együttesen Márki-Zayt? Ha igen, akkor önnek szól a Direkt36 nevű Soros-klub minapi »tényfeltáró« írása, amelyben a honi ügynökbaloldal szívbemarkoló kampánybénázását elemzik szaftos részletekkel körítve. Olvasása kellemes feltöltődést okoz. Hogy Gyuri bácsi írnokai ­miért pont akkor tapossák meg kedvenceiket, amikor azok – az április 3-i, ejtőernyő nélküli tandemugrásuk folyományaként – épp próbálják kiásni magukat a kazamaták alól, nem tudom. Nehéz kenyér a gyászmunka.

Mi viszont csemegézzünk! A cikk szerint tavaly októberben Márki-Zay mellé akartak rendelni kampányszakembereket, hátha akkor pár értelmes mondatot kicsiholhatnak belőle. Ám Péter úr dacosan befeszítette magát, és közölte, ő irányítja a saját kampányát, méghozzá neje segítségével. Hogy a legendás, amerikai éveikben otthonszüléseknél bábáskodó Márki-Zayné Vincze Felíciának mennyire elmélyültek a kampányszakismeretei, arról a nyilvánosság keveset tud, pontosabban semennyit. Valószínűleg maga Felícia sem többet. Ami bizonyos: férjura kampánya is egyfajta szülés volt. Hosszú vajúdás utáni halvaszülés.

A Soros-blog tudni véli: Karácsony Gergely szervezkedni kezdett, hogy az előválasztáson ellensúlyozzák Gyurcsány szektapártját, ám Feri ezt megneszelte, és pár órán belül megfűzte (és megfőzte) Jakabot, különalkut kötött vele a választókerületek kimazsolázásáról. Így az ellenzéki Titanicon ma már csak a DK és a Jobbik feje látszik ki a vízből, a többiek hollétét a buborékok jelzik. Kapcsolódó kis színes: Karigeri a DK–Jobbik-frigyet állítólag »Gyurcsány Ferenc és népi zenekaraként« emlegette. Gergelynek tehát mégiscsak van humorérzéke. Ez még jól jöhet neki, amikor két év múlva szögre akasztja a városvezetői biciklijét…”

Nyitókép: Mátrai Dávid

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ami bizonyos: férjura kampánya is egyfajta szülés volt. Hosszú vajúdás utáni halvaszülés."

:DDD

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés