Csák János szerint az emberek jobban élnek, mint valaha

2022. május 18. 19:36

Gréczy Zsolt
Facebook
A Gyurcsány-kormány legrosszabb évében több gyermek született, mint az Orbán-kormány legjobb évében.

„Csák János a diplomácia és az üzleti élet világából érkezett. Kulturális és innovációs miniszter lesz, de a családügyek, így a mindennapi élet alapértékei is hozzá tartoznak majd. Ez derült ki a Kulturalis Bizottság mai ülésén.

Kissé zavaros, hogy a kultúra egy része Gulyás Gergely felügyelete alatt áll majd, míg a hatalmas területeket birtokló Demeter Szilárd közölte: ő csak Orbán Viktorhoz tartozik, neki senki más nem dirigál. Csák szerint az egyetemek magánalapítvánnyá átalakítása sikertörténet, Németh László szavaival: hisz a minőség forradalmában. Bízik a kkv-k, a fejlesztők és kutatók egymásra találásában.

Aggódtam, hogy a megélhetési válság miatt sokaknak nem lesz pénze irodalomra, filmre, színházra, múzeumra, de ő úgy látja, nincs itt semmiféle megélhetési válság, az enberek jobban élnek, mint valaha.

Szavaiból úgy tűnt, hogy csak konzervatív ember utálja az utcán hagyott kutyaszart, és ha kábítószert osztanak. Nos, én sem szeretem egyiket sem.

SZFE kontra Free SZFE ügyben annyi mondott, neki az SZFE jó így, sőt, legyen verseny, és nem akarja a kulturharcot, amibe pár öreg sértett művész rángatja bele a fiatalokat. Kell neki a Fudan Egyetem is.

A családokért aggódva megjegyeztem, hogy kevés gyerek születik, de szerinte ez sincs így. Akkor legalább itt le tudom írni – újra hozzászólni nem lehetett –, hogy a Gyurcsány-kormány legrosszabb évében is több gyermek szuletett, mint az Orbán-kormány legjobb évében.

Végül nemmel szavaztam.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 91 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez így van. Horthy alatt még többen.

Gréczy csak egy hazug kis pondró, ennyi.

Szerintem nincs ember, aki kezet fogna vele.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés