Micsoda embertelenség négy évet váratni valakit rehabilitációra

2022. május 17. 06:14

Szerintetek Orbánékat aggasztja ez?

2022. május 17. 06:14
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Négy évet kell várnia a szívműtéte után egy 47 éves férfinak, hogy rehabilitációra mehessen, pedig a szakorvosai szerint évente kellene járnia. Micsoda embertelenség, négy évet váratni valakit, aki az életéért küzd.

Szerintetek elszigetelt jelenségről van szó? Vagy tömegével vannak azok a magyarok, akiknek évekig kell szoronganiuk attól, hogy az egészségügy rendben és időben ellátja-e őket? Szerintetek Orbánéknak okoz-e nehéz perceket, hogy az egészségügy ennyire hervasztó állapotban van? Szerintetek aggasztja-e őket, hogy egy szívműtöttnek négy évet kell várnia rehabilitációra? Mit gondoltok, tesznek-e majd bármit is a magyar emberek egészségéért?”

Kép forrása: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héthykati
2022. május 19. 19:16
Nem őriztünk együtt libát!! Ne tegezz, inkább kussolj már el végre!! Mit fogsz még kitalálni???? Ezzel kelsz, ezzel fekszel te áspis kígyó! Túlteszel anyádon!
Kamcsatka5
2022. május 19. 10:29
Tiszta anyja!
Kamcsatka5
2022. május 19. 10:29
Mi mióta várunk, hogy eltűnj Plovdivban!
APESZ72
2022. május 19. 09:41
Segédmunkás maffiózó nagyapád és kommunista káder anyád bűnöző tevékenysége után, milliók vártak évtizedekig a rehabilitációra. Sokan már meg sem érhették azt. Takarodj a közéletből és - népnyomorító családoddal - élvezd a lopott vagyont, amit a klientúrátoknak hála megtarthattál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik