A mi Horthynk még pávatáncol

2022. május 17. 06:22

Az orosz fasizmus és nácizmus fenyegeti a világot, Magyarország pedig megint a rossz oldalon áll.

2022. május 17. 06:22
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Mi eddig is sejtettük, hogy valami nincs rendben a Nyugat országaival, amelyeknek nem tetszik a felcsúti stadion, az ellopott közpénzmilliárdok, a diktatórikus kormányzás, az emberi jogok és az oktatás szabadságának felszámolása, a sajtó propagandával helyettesítése, de azt nem gondoltuk volna, hogy ez maga a nácizmus. Ahogy azt hittük, hogy a Nyugat nyelvén kell a fasiszta nemzetek jogát kivívni a fasizmus szabadságára, nem pedig tankokkal, de szerencsére az oroszok felvilágosítottak minket, és megértettük az illiberalizmus, így az Orbán-rendszer lényegét is.

A kérdés az, hogy az orosz »nácítlanítás« a keresztény értékek védelmében meddig lehet megtűrt és anyagilag is támogatott tevékenység az Európai Unióban és a NATO-ban. Ha valaki ugyanazt nem tankokkal, hanem a KESMA-val akarja megvalósítani, és nem »nácítlanításnak« nevezi a nyugatellenes barbár ideológiáját, amelyet el akar terjeszteni Európában és az egész világon, hanem illiberális és keresztény családvédelemnek, valamint nemzeti önállóságnak, mentesül-e a szankciók alól? Mert a kettő között csak stílusbeli különbségek vannak, a tartalom ugyanaz.

Az orosz fasizmus és nácizmus fenyegeti a világot, Magyarország pedig megint a rossz oldalon áll. Ugyanaz a keresztényfasiszta, antiszemita horthysta rendszer, ugyanaz a nagy Magyarország utáni vágyakozás, revíziós álmok, ugyanaz a nacionalizmus, ami Trianont és az összes magyar tragédiát okozta. A mi Horthynk még pávatáncol, a »nácítlanításra« váró országok pénzére szüksége van, de érzelmileg, ideológiailag és politikailag már a másik oldalon áll. Ugyanazt képviseli, csak másnak nevezi.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. május 17. 19:05
Ez a génmodosított hulla ,mit keres még a világban. Az USAban rég halottá nyilvánították.
Orange Bulldog
2022. május 17. 18:06
Hátra vinni, agyonlőni!
szürkeSzarvas
2022. május 17. 15:26
A Bartus elméjét káoszba lökte a hitgyülis átokkommandó-de vannak váteszi meglatasai. (Pl a MárkiMárkot 1 hülyének tartotta már akkor,amikor az usai feketepenzes szponzor a CIATimivel visszaparancsolta a Gerit,utat adva futóbolondnak a "kiábrándult fideszisták" begyűjtésére-akik nem voltak.)
csabi57
2022. május 17. 15:14
Seggfej! Pávatáncolni csak annak lehet, akit felhatalmaztak rá. Szerinted nem kapott rá felhatalmazást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik