Nincs többé mekizés Oroszországban

2022. május 16. 13:49

Mind a nyolcszáz éttermét végleg bezárja Oroszországban a McDonald’s – adta hírül hétfőn a CNN.

2022. május 16. 13:49
null

A gyorsétteremlánc közleménye szerint az Ukrajna elleni orosz támadás okozta humanitárius válság miatt kiszámíthatatlanná vált az üzemelés, ráadásul a háború sem összeegyeztethető a McDonald’s értékeivel.

A McDonald’s legszívesebben eladná oroszországi étteremhálózatát, amit követően az ottani gyorséttermek nem használhatnák a gyorsétteremlánc jelképeit sem. A McDonald’s kivonulása körülbelül hatvanezer oroszországi munkavállalójukat érinti, akik a cég reményei szerint munkát találhatnak majd az éttermeket átvevő vállalkozásoknál.

Fotó: EAN-PAUL GUILLOTEAU / ROGER-VIOLLET VIA AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. május 17. 13:28
Mi az a mekizés?
Jooee
2022. május 17. 07:40
Ilyen szerencséjük is csak a ruszkiknak lehet.
Thorin
2022. május 16. 21:55
az usákai kajalánc értékeivel nem összeegyeztethető a háború? pislog, pislog, most ez komoly? Mert viccnek durva lenne...
luisbathhelena
2022. május 16. 21:22
Olyannyira a háború ellenzői, hogy az US Army egyik nagy beszállítója, hogy Irakban se nélkülözzék a hazai "ízeket". És az US Army sose háborúzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik