Orosz papok megáldják a Sátánt, a ballisztikus rakétát

2022. május 16. 17:34

Vajon hogyan szólhat az áldás? Hozz halált és pusztulást mindenkire, akit a mi bölcs vezetőnk nem szeret!

2022. május 16. 17:34
null
Ágoston László
Facebook

„Orosz papok megáldják a Sátánt, azaz a NATO által Sátán néven ismert orosz ballisztikus rakétát, amely atomfegyverek hordozására alkalmas.

Vajon hogyan szólhat az áldás?

»Légy sikeres, te rakéta, és ölj meg annyi embert, tégy lakhatatlanná annyi földet és folyót, pusztíts el annyi nőt és csecsemőt, amennyit csak lehet! Szakítsd rá az eget rettegő civil milliókra, akik ne találjanak menedéket előled se pincében, se bunkerben! Hozz halált és pusztulást mindenkire, akit a mi bölcs vezetőnk nem szeret! Jézus Krisztus nevében: ámen.«

Az oroszok szerint az amerikai atombomba bűnös, de az orosz etikus, mert utóbbit szárovi Szent Szerafim szülőhelye mellett fejlesztették ki. Olyannyira, hogy ő lett az orosz atomarzenál védőszentje.”

Nyitókép: Ágoston László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. május 17. 07:31
Ha jól értem, most kéne röhögcsélni, hogy „Lám-lám: pont olyan kis lábvíz, mint... Milyen nevetséges ez az egész, de inkább milyen sz.r!” 8-as golyó megfejtette a putyini rendszert, az orosz néplelket, az orosz hazafiságot, Mother Russiát, az ortodoxiát, a rituálét, a kereszténységet, az archaikus létszemléletet, és a tradíciót. 8-as golyó még értekezhetne valami hasonló, bidenien szellemeset arról is, hogy Putyint szentté fogják avatni. Mert szentté fogják avatni. Erre mérget vehet – erre a célra javaslom a Bananon klub privát törökfürőjének mosdóját. Ha már hagyomány.
DrPepper
2022. május 17. 06:27
Volt olyan amerikai nehézbombázó, amit az amerikaiak Peacemakernek (Békehozónak) neveztek.
Trombitás Keresztély
2022. május 16. 23:33
Vigyétek Ákost is, hogy írjon egy könyörgő imádságot, mint Katicának, hogy a rakéta minél több emberéletet oltson ki! Csak ne felejtsétek el a "művész urat" is a rakéta orrára kötözni!
amca
2022. május 16. 21:17
Ki ez a Perintfalvi-Hommonnay-parászkaboróka-Ricsi-Berki keverék ?? Sic.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik