Jakab Péter Orbán Viktor miniszterelnöki szavazásáról: Hülyeségről nem szavazunk

2022. május 16. 13:04

„Az, hogy egy gengszter legyen a törvényeink legfőbb ura a parlamentben, épp oly abszurd, mint az, hogy az ovisok nemi átalakító műtétet akarnak a micimackó csoportban” – értékelt a Jobbik elnöke.

2022. május 16. 13:04
null

Az Országgyűlés hétfőn szavaz arról, hogy Orbán Viktor legyen a miniszterelnök, Jakab Péter közleményben jelezte, nem szavaznak. „Ha az emberek béremeléséről, nyugdíjemelésről, az egészségügy, az oktatás vagy a közbiztonság rendbetételéről kell dönteni, a Jobbik ott lesz” – áll a pártelnök közleményében, ahogy az is:

hülyeségekről azonban nem szavazunk”.

„Az, hogy egy gengszter legyen a törvényeink legfőbb ura a parlamentben, épp oly abszurd, mint az, hogy az ovisok nemi átalakító műtétet akarnak a micimackó csoportban. Agyrém. A rádiókabaréban még talán elmegy, a törvényhozás épületében azonban nem” – írja Jakab és hozzáteszi, szavazás helyett beterjesztik a javaslatukat az alapvető élelmiszerek áfamentességéről.

Nyitókép: MTI / Komka Péter

Kapcsolódó cikkek

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. május 17. 18:19
nekik egy ország vezetése hülyeség! mérhetetlen bugyuta banda!
sarzal
2022. május 17. 18:01
bevehetnék abba a listába a fixáras parizert is, lenne a bohócnak is jó napja
misi1962
2022. május 17. 11:27
az beszél aki kamu alapszervezetek álltal csalással lett megválasztva elnöknek
Jaja
2022. május 16. 22:18
Hülye ripacs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik