Gerinc nélkül nem lehet politikát és pártot csinálni

2022. május 16. 06:58

Megint megválasztják elnöknek Jakab Pétert, akinél sötétebb alak még talán soha a büdös életben nem volt jelen a magyar parlamentben.

2022. május 16. 06:58
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Mostanában időnként eltöprengek, mit is csinálnék, ha jobbikos szavazó lennék. Hajdan volt egy Jobbik nevű párt. Olyan, amilyen, de volt. Olyannyira volt, hogy az ellenzék legerősebb pártja volt. 2018-ban még több mint egymilliós szavazótáborral, komoly, vidéki beágyazottsággal. Ebből a pártból mára lett egy alig négyszázezres – már ha ez a szám igaz – szavazótáborral rendelkező kis párt. 

Nem tudhatjuk, hogy egyáltalán bejutottak-e volna, ha nincs az összefogás. 

Eltűntek a szervezetek, helyettük alakultak fantomszervezetek, és ennek a pártnak, ebben az állapotban lévő pártnak az elnökét most nagy többséggel, egyébként éppen ezekkel a fantomszervezetekkel újraválasztották. Aztán, legfrissebb hírek szerint, ez az a párt, ahol az egyik alelnök élettársát megpróbálják megerőszakolni egy disznóvágásos bulin. Aztán az alelnök nem szól a rendőrségnek, mert arra hivatkozik, hogy hamarosan választások lesznek, és akkor jaj, mi lesz. Még a végén kiteszik a pártból is, és nem jut be a parlamentbe. 

Zárójelben jegyzem meg, így sem jutott be. Szóval hosszú hónapok telnek el, aztán az egész ügy kiderül, nevezett pártelnök úgy tesz, mint aki nem tudott semmiről, pedig ott volt. Aki az egész erőszakot állítólag elkövette, illetve el akarta követni, ő ugyanaz a személy, aki a fantomszervezeteket megalapította, amelyek segítségével az elnököt újraválasztották. 

Egy teljesen amorális bűnbandává vált az egész. 

És ha én most jobbikos szavazó lennék, gondolom, akkor csak le kéne ülnöm egy csöndes sarokban, mint Micimackónak, és csak végig kéne gondolnom, hogy most akkor mi van?! Kik ezek, kikbe vetettem én a bizalmamat, kikre adtam a voksomat? És mi lesz a jövő? Majd négy év múlva, amikor már be se jutnak a parlamentbe, feltételezhetően majd újabb fantomszervezetekkel négy évre megint megválasztják elnöknek Jakab Pétert, akinél sötétebb alak még talán soha a büdös életben nem volt jelen a magyar parlamentben.”

Nyitókép:Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. május 19. 07:48
Még ki mered nyittani a pofád? Te meg az asszonyod, melyik bűnbandába tartozik? Ja ezt tudjuk! Mi újság a vér plazma bizniszről? Na erről ugass te Putyinszopó csicskabérenc!!!
Trombitás Keresztély
2022. május 16. 23:47
Ez a féreg bájer úgy él már több, mint 3 évtizede a vérünkön, hogy csak a szart okádja, de felelősséget semmiért nem kell neki vállalni. Ha annyira okos, és érdekli a politika, miért nem indul már el végre, és méretteti meg magát? Akkor majd a választói számon kérhetik rajta, hogy miket handabandázik.
Isten jobb keze
2022. május 16. 11:14
Ezt tényleg egy fideszes nyaligátor merte mondani? Gerinc nélkűl?? Ennyire hogy lehet hülye valaki?? Hát pont nekik fideszeseknek nincs, ill kellene gerincet növeszteni! Te szetencsétlen hogy az égszakadnarád!
Pelso j.
2022. május 16. 11:02
De, lehet gerinc, sőt, elvek nélkül is. A tiéd is ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik