Orbán Balázs Fekete-Győrnek: „Talán nem a legélesebb elmék beszélnek a fiatal nemzedék nevében”

2022. május 16. 21:51

A miniszterelnöki főtanácsadó egy fiatalokról szóló Orbán-idézettel szúrt oda a momentumos politikusnak.

2022. május 16. 21:51
null

A Momentum frakcióvezetője hétfői Facebook-bejegyzésében több kormánypárti politikus hozzáértését is kétségbe vonta.

„Kövér László szerint az amerikaiak a kínaiakkal háborúznak Ukrajnában. Orbán Balázs miniszterelnöki főtanácsadó szerint az oroszokkal. Közben pedig Novák Katalinnak van igaza: Oroszország megtámadta Ukrajnát.

– írta közösségi oldalán Fekete-Győr András.

Mivel a megszólított feleket meg is jelölte a posztban, Orbán Balázs miniszterelnöki főtanácsadó reagált a kijelentésekre, méghozzá egy Orbán Viktor aznap elmondott beszédéből vett szellemes Orbán-idézettel:

„A mai fiatal nemzedék a mi legnagyobb értékünk és erőforrásunk. Nem mindig látjuk ezt, mert talán nem a legélesebb elmék beszélnek a nemzedék nevében.”

Végül azt a kérdést tette fel:

Orbán Balázs hozzászólása időközben mintegy ezer reakciót váltott ki a felhasználókból, és mintegy 100-an válaszoltak is rá.

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. május 18. 06:27
Elég mostanában egy ilyen FeGyőr féle meghatározhatatlan identitású ember, megfelelő hangerővel, és szereplési vággyal, és máris kész a siker! Teljesen mindegy, hogy az amit képvisel jobb esetben a semmi, rosszabb esetben nemzetellenes áskálódás, az eredmény az, hogy bekerül a parlamentbe, nem ellenzékiként, hanem holt tehernek. Semmit nem tesz, csak áskálódik, a hülye radikális elveit hangoztatja, aztán diktatúrát kiált, ha valaki emlékezteti rá, hogy kezelésre szoruló száguldó őrült. Bandi, én kérek elnézést a rátok szavazó kretének szülei helyett is, borzasztóan elrontották a gyerekük nevelését!
Puffin75
2022. május 18. 05:59
Fegyőr Conchita egy tyúkmellű tollbetét. Csoda, hogy egyáltalán meg tud szólalni. Az ellenzéki szavazók oda tették az előválasztáson ahová való. Kussolj Conchita!
amca
2022. május 17. 15:53
Remélem ez a Bangó díjas ,addig velünk marad ,míg meg nem douglessz.
Pusikas
2022. május 17. 12:57
Fegyőr addig ült a mamahotelben, hogy megtetszett neki a szoknya. Ezzel jött a mosási hajlam, rollert is akár ,majd gyorsan rendelt egy atomerőművet a tetőre. Diploma ugye meg nem kell szerinte mindenkinek . A pride viszont eszméletlenül fontos. Süt az ész a generációról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik