Fürdeni küldték Jámbor Andrást

2022. május 14. 20:53

Elszomorodott.

2022. május 14. 20:53
null

Józsefváros baloldali országgyűlési képviselője szombaton egy vízben fürdő vadkacsáról osztott meg egy fényképet közösségi oldalán, amelyhez csak annyi szöveget írt: „Kacsa fürdik a Rákoczi téren. Józsefvárosba is érkezik a nyár.”

Egy kommentelő a kép alatt pedig megjegyezte, hogy Jámbornak is „ott kellene fürödnie a kacsákkal együtt, a te helyed is ott van”.

A baloldali politikus ezt a kommentet nem hagyta szó nélkül. Azt válaszolta, hogy „ennél a kommentnél kevés volt szomorúbb ebben az évben”.

Időközben pedig egy kerületi problémákkal foglalkozó Facebook-oldal is megjelent a bejegyzés alatt, és felhívta arra a képviselő figyelmét, hogy többek között a Rákóczi téren tapasztalható hajléktalanhelyzettel is foglalkozhatna az élővilág mellett.

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovászos cipó
2022. július 05. 00:11
Kellett nekünk beengedni a koszos-tetves galíciaiakat. Bár, tisztesség ne essék szólván, ezeket a hagyományokat őrzik is foggal-körömmel. Mint ez a féreg is.
Nagyhuba1
2022. május 16. 18:08
Szolidáris az embargóval. Előre készül,de ha megfürödne se lenne szebb és okosabb.
tatam
2022. május 16. 13:47
... és azt láttátok, ahogy felolvasta ma a napirend előtti hozzászólását az Országgyűlésben? Úgy remegett a keze, hogy rezegtek benne a papírok, mint egy ventilátor lapátjai. Hebegett, makogott, hadart, láthatóan gyorsan túl akart lenni rajta. És hogy izzadhatott közben!
olajfa1
2022. május 16. 08:56
"FÜRGGYYYÉÉÉÉ MÁÁÁÁ' LE!!!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik