Oké, akkor beszéljünk a Pesti TV-sztoriról

2022. május 13. 13:19

Trombitás Kristóf
Facebook
Profi, szakmájukat szerető, elhivatott, jó arcok dolgoznak a Pesti TV-ben.

„Akad – nem túl sok, nem én raktam a spanyolviaszt és a szakma nagy öregje sem vagyok, de mégis – valamennyi rálátásom arra, hogy úgy nagyjából miként is néz ki egy tévé működése. volt szerencsém a közszolgálatiban, illetve a hír tévében is dolgozni, mielőtt eligazoltam a pestihez. És a mondandóm talán leglényegibb része pont ez: profi, szakmájukat szerető, elhivatott, jó arcok dolgoznak a pesti tévében. máshol is ezt tapasztaltam, de pontosan ugyanezen feltételeknek ez a tévé is megfelelt. bőséggel. 

Mikor tavaly, október végén elkezdtem itt dolgozni, azt mondták, hogy kreativitásban végtelen lehetőségekkel szembesülhetek és ez így is volt. soha, egy pillanatig, senki sem szólt bele abba, mikor, miért, mit csinálok. ráadásul az a megtiszteltetés is ért, hogy mindkét műsoromnak én lehettem a szerkesztője is, a műsorvezetés mellett.

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem egyik legélvezetesebb, ugyanakkor legértékesebb fél éve áll mögöttem. olyan fél év, amelyben – hiszen soha korábban nem látott intenzitású kampány is volt – munkatársaim, barátaim és én is mindent beleadtunk. nem szeretem a saját vállunkat veregetni – jó, de, szeretem –, de egy egészen pirinyót bizony a mi melónk is ott van az újabb kétharmadban, a még nem tapasztalt választási győzelemben.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sok nyegle fiatalember interjúvol valakit. Ez nem műsorszórás. Ez valami egészen más.
A lehetőség ablaka valahogy kinyílt és nem tudtatok vele élni. Így az ablak becsukódott.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés