A Huxit rövidesen Magyarország legerősebb politikai témája lesz

2022. május 12. 10:50

Volner János
Facebook
Megnyerjük a baloldali szavazók százezreit is a Huxit ügyének!

„Mindenki tudja: a Huxit rövidesen Magyarország legerősebb politikai témája lesz, amit egyre növekvő féltékenységgel figyelnek a témahiányban szenvedő, tehetségtelen politikusok által sújtott baloldali pártok. El kell keserítenem őket: az a tény, hogy az Európai Unió amerikai geopolitikai érdekeket szolgáló szankciós politikája veszélyezteti a magyar emberek megélhetését, rengeteg baloldali szavazót elfordított a Gyurcsány Ferenc által vezetett összefogástól. Egyre többen jönnek rá közülük arra, hogy a baloldali pártok valójában nem a kisembereket képviselik, hanem a kisembereket tönkretevő nemzetek feletti pénzügyi és hatalmi központokat. Ezért követeli a "magyar" baloldal az európai emberek tömegeit szegénységbe taszító gazdasági szankciók kiterjesztését.

Rövidesen kifejezetten a baloldali szavazók részére felvilágosító kampányt indítunk, melyben számszerűsíteni fogjuk, mekkora többletterhet jelentene részükre az uniós szankciók elfogadása - úgy, ahogyan azt a baloldali pártok szeretnék. Már most is sok baloldali szavazó írt nekünk ezzel kapcsolatban, de a levelek feldolgozásával kapcsolatban még a türelmüket kell kérnünk. A jövő héten feláll az informatikai rendszerünk, elkezd üzemelni a honlapunk és elindítjuk a Huxitot támogató aktivisták országos szervezését is. Meg kell nyernünk a rezsiköltségek miatt aggódó baloldali szavazók százezreit is az Európai Unióból történő kilépés ügyének. Huxit!”

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elméretezted te ezt a kabátot........

"felvilágosító kampányt indítunk"

"A jövő héten feláll az informatikai rendszerünk, elkezd üzemelni a honlapunk és elindítjuk a Huxitot támogató aktivisták országos szervezését is."

Ez nem kevés pénzbe kerül, de gondolom, a tagdíj bevétel fedezi. :)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés