Tóta W. Árpád szerint pár ezer embernek szólt a Pesti TV

2022. május 12. 19:50
„Jóval több a fizetős olvasónk, mint ahányan a Pesti TV nézői voltak a kábelszolgáltatók megerőszakolása ellenére is” – írja a HVG szerzője.

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, a Pesti TV hamarosan megszűnik. A hírre Tóta W. Árpád, a HVG publicistája is reagált, aki szerint a Pesti TV története afféle „udvari dráma”, amibe most a nagyérdemű is belepillanthatott.

„Hülyegyerekek”

Tóta W. úgy látja, a tévéadó megszűnése olyan, mintha a tulajdonos most vette volna észre, hogy átverték. Mint fogalmaz: „hamvasak voltak és szépek, a legtöbben már bizonyítottak korábban. Ahogy ők szerették a hatalmat, nem szerette úgy senki”.

A publicista szerint „a tulajdonos azonban az AGB Nielsen auditcég szikár és szerény számait vizslatta gondterhelten, és azokból

azt látta, hogy ezek a hülyegyerekek pár ezer embernek játsszák az eszüket, [...], akik annak örültek, hogy ilyen aranyos fiatalemberek is pont olyan korlátolt hülyék, mint ők”.

A HVG szerzője szerint a HVG-nek több fizetős olvasója van, mint amennyi nézője a Pesti TV-nek volt. Mint fogalmaz: „jóval több a fizetős olvasónk, mint ahányan a Pesti TV nézői voltak a kábelszolgáltatók megerőszakolása ellenére is.”

Fotó: Facebook / Pesti TV

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés