Kokaint találtak Berki Krisztián lakásában, elfogták a dílerét

2022. május 11. 13:25
Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel találtak holtan a IX. kerületi otthonában – olvasható a 24.hu cikkében.

Mivel korábban kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ezért a rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a kábítószeres ügyet. A portál értesülései szerint

kokaint találtak a rendőrök Berki otthonában.

A lap megkereste a BRFK-t, hogy hol tart a nyomozás a büntetőeljárásban, válaszukban azt írták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

„A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását” – írták a válaszukban.

Hozzátették, a 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le. A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt

kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le.

Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Fotó: YouTube

Összesen 103 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Tompi jobban bírja a kokózást.
Vagy jobbak a grazi klinika orvosai, mint a Sportkórháziak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés