A Pesti Tv-től vegyünk könnyes búcsút

2022. május 11. 12:35

Hadházy Ákos
Facebook
De tartsuk észben: amíg propaganda van, valódi választás nincsen.

„Mielőtt megszűnik a Pesti TV, gyorsan elvittem oda is 60Puszta fotóját. Így már a második propagandatévében volt szó a 6000 négyzetméteres luxus birodalomról, igaz, mindkettőben csak egyetlen egyszer és csak az alig nézett adókon De legalább egy pillanatra láthatta a propaganda által szédített honfitársaink egy kis része ezt a csodát.

Próbáltam azzal érvelni, hogy mit érezne Orbán törzsközönsége, ha a luxus »majorság« nem a mostani, hanem a korábbi miniszterelnöké lenne. És persze azt is meg próbáltam megértetni, hogy nagyon fel lennének háborodva, ha Gyurcsány beszélhetne minden héten a Kossuthon és sz M1-en, Orbán pedig négy év alatt alatt öt percet kapna.

Elbúcsúztam tehát az alig nézett hecc adótól, ahova néha elhívtak, mert azt gondolták, nem árthat, ha a szavazók minimális százaléka hallja néha az igazat. Az állami tévébe és a TV2-be továbbra sem hívnak természetesen (bár úgy látom, van olyan »ellenzéki« kollega, aki megérdemli . Az LMP frakcióvezetője pl egy napon szerepelhetett a Kossuth és az M1 műsorában is.) Szemmel látható, hogy a »közmédia« igyekszik változtatni a renoméján azzal, hogy néhány ellenzéki politikust -gondosan megválogatva- meghív néha.

Ez azonban csak annyit jelent, hogy a Fidesz tudja, hogy az EU-ban is látják, mekkora csalás az, hogy négy éven keresztül egyszer sem mehetett be az ellenzék a »közmédiába«. Ez pedig egy olyan cáfolhatatlan tény, amire joggal lehet hivatkozni a jogállamisági mechanizmus során. Mert jegyezzük meg: a látszat nagyon fontos a kormány számára. De csak a látszat. A Pesti Tv-től pedig vegyünk könnyes búcsút, de tartsuk észben: amíg propaganda van, valódi választás nincsen.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 126 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor őt hogy választották meg a zuglóiak?

Értjük, amíg nem ti győztök, addig nincs "valódi" választás.

Úgy tűnik, szerinte így volt.

"De tartsuk észben: amíg propaganda van, valódi választás nincsen."

Ez hülye. A többpárt rendszer lényege pont az, hogy a pártok propagandát fejtenek ki népszerűsítésük érdekében.

Arra még nem gondoltál ló..szházy, hogy azért nem hívnak meg a "propaganda" tévékbe, mert a kutya sem kíváncsi rád?
Örülök, hogy nem hívtak meg, mert egyből elkapcsolnám egy másik mesecsatornára.
Ha már így összetalálkoztunk, mi van a zuglói maffiával, a zuglói maffiózókkal, a zuglói korrupciós ügyekkel. Ha ezekről mesélnél valamit!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés