Ha Huth Gergőék pénzt gyűjtenek, nagyobb összeggel is támogatom őket

2022. május 11. 10:46

Szentesi Zöldi László
Facebook
Ha valóban megszűnik ez a két médium, az a polgári és nemzeti Magyarország szégyene lesz.

„A támogatóké, az olvasóké, valamint mindazoké, akik most, amikor baj van, nem segítenek.

Szeretném bejelenteni, hogy ha Huth Gergőék pénzt gyűjtenek, nagyobb összeggel is támogatom őket. Mert a barátaim, mert harcosok, mert dolgoznak, nem pedig pusztán élvezik a hatalomból fakadó előnyöket. És mert szolgálják a hazájukat. Egyúttal arra szólítok fel mindenkit, aki ezeket a sorokat olvassa, hogy nyúljon a pénztárcájába, tegyen meg minden tőle telhetőt a nemzeti magyar sajtó megsegítésére.

Valamikor együtt kezdtük a munkát Huth Gergővel, Szenvedi Zolival, Szarvas Szilveszterrel és másokkal. Lapot szerkesztettünk itt is, ott is, végiggürcöltük a Gyurcsány-Szilvásy időszakot, időnként rabosítottak közülünk néhány embert, egyeseket lehallgattak, megfigyeltek, másokat ellehetetlenítettek, agyonhallgattak, megpróbáltak lesöpörni a térképről. Nem sikerült. Akkor sem, most pedig pláne nem sikerülhet.

Én ezt nem felejtettem el. Tartozunk egymásnak.

Ha valóban csak a pénz a kérdés, mindenkit felszólítok, hogy önkormányzatoktól, cégektől, magánszemélyektől trombitáljunk össze annyi pénzt, amennyivel újra el tudják kezdeni a munkát. A baráti körömben minden eszközzel terjeszteni fogom a hírt, nem hagyhatjuk őket magukra. Mert ilyen nincs.

Ha lesz egy alapítvány, teletömjük pénzzel, és folytatódhat a munka.

Hajrá!”

Fotó: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szeretem a PS.hu-t
A pestitv-t a digi nem vette fel a csatorna kínálatba.

A Moszkvai Pánikolókra?
Az angol külügyminisztérium a német támadás hírére megállapította, hogy a német gépesített hadosztályok a Moszkva-Rosztov vonalat három hét alatt elérhetik, ha erősebb ellenállásra akadnak, akkor öt hét alatt. (80.old.)
Ezt a szovjetek is sejthették, mert már júniustól 50,000 moszkvai diákot, többségükben leányokat küldtek védelmi munkára a Moszkvába vezető utakra. (116.old.)

1941. október 28-án a vörös 316. hadosztály zavart menekülésben elhagyta a Moszkva előtti Volokalamszkot. A katonák arról panaszkodtak, hogy kutyaként bánnak velük, hogy a tábornokaik elárulták őket és hogy nincs értelme a további harcnak, mert a németek elkerülhetetlenül győznek. (209.old.)

Október 16-án többnapos pánik keletkezett Moszkvában. A gyárakban leszerelték a gépeket, az emberek menekültek, ahogy tudtak, égették a pártkönyveiket. (300.old.)

Forrás: Rodric Braithwaite: Moscow 1941, a City and its People at War (Moszkva 1941, egy város és lakossága a háborúban), Alfred A. Knopf, 2006.

Ja. Csak azok a buta emberek nem nézték és olvasták...

Hát nem a Prosti srácoktól, az biztos.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés