Tagozatok

2022. május 10. 20:03

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
A kommunisták feltörték a kínai büfében a szerencsesütit, és megtalálták benne a liberalizmust.

„Itt van nekünk a rendíthetetlen örökkévalóság fröccsöntött változata, az anyósnyelvnek is használható Gy. F. elkövető. Számosnak mondható bérmálkozásai szünetében a hazai komszomol oszlopos tagjaként hirdette az ateizmust és a materializmust, és szerzett érdekesebbnél érdekesebb módon diplomákat.

Aztán előbb milliárdos (Apró Piri néni no meg a Dobrev-klán tagozata, ugye), majd miniszterelnök lett (magyarországi agyhalott tagozat). A pokolba vezető út kádkővel van kirakva. Ebbéli minőségében előbb az országot, majd az anyapártot tette tönkre (rontópál tagozat, rosszfej szekció, »aki pokolra kíván jutni, annak balra a második ajtó«…).

A romhalmaz tetején belepisilt a porba és új pártot gyurmázott (DK – DögKút tagozat).

Sokat elmond a bal állapotáról, hogy azóta is ez a legsikeresebb formáció, amely azóta létrehozta a maga tagozatait, éppen úgy, ahogy Kocsis úr oly’ helyesen összefoglalta.

  • DK kommunista zöld tagozat: LMP (lásd még: tudathasadás szekció).
  • DK kommunista ifjúsági tagozat: Momentum (lásd még: villamosmérnöki és atomtudósi szekció, elmeháborodott alosztály).
  • DK kommunista fasiszta tagozat: Jobbik (lásd még: »Dünnyögj egy új mesét, fasiszta kommunizmusét«, harmadik alabárdos a színműben Jakab P., a csoki Ernst Röhm, Gyurcsány ablakba kitett csizmájából félig kikandikálva).
  • DK kommunista nosztalgia tagozat: MSZP (lásd még: Horn Gyulától Tóth Bertalanig, avagy utazás a Föld középpontja felé).
  • DK kommunista tengeren túli tagozat: Párbeszéd (lásd még: kémek a sz…fészekben, avagy árulnánk mi hazát, ha lenne, helyette csipegetünk a Soros-féle dögkútból).

Ezek így együtt: a mi ellenzékünk. Az egykorvolt állítólagos (bár valójában sosem létezett) szürkeállomány átalakult kötőszövetté. (És ez is egy tagozat…)”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 54 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés