Minden bíróságon elítélnék Kövér házvezetését

2022. május 9. 19:41

Bartus László
Facebook
Legitim és törvényes alkotmány sincs, mert azt önkényesen eltörölték, és helyébe az egypárti önkényuralom alaptörvényét helyezték.

„Minden bíróságon elítélnék Kövér házvezetését, mert az nemcsak a parlamenti szabályokat és jogokat csorbítja, hanem még a véleménynyilvánítás szabadságát és alkotmányos jogát is sérti. Ahogy az is, hogy még legitim és törvényes alkotmány sincs, mert azt önkényesen eltörölték, és helyébe az egypárti önkényuralom alaptörvényét helyezték, ami még őket sem kötelezi semmire, mert úgy lépik át, ahogy akarják, és bármikor a saját tetteikhez és igényeikhez igazítják, miközben a legolcsóbb, napi politikai propagandára, fasiszta gyűlöletkeltésre és uszításra használják fel.

Az egykor Tisztelt Ház iránti tiszteletet leginkább Kövér László rombolta le, és az a náci ideológiára épülő fasiszta párt, amit egykor Fidesznek hívtak. Ennek legnyilvánvalóbb jele, hogy az ellenzék által bizottsági tisztségekre jelölt személyeket Kövér és »pártja« egyszerűen megvétózta, és ők mondták meg, hogy az egyes pártok kivel tölthetik fel a bizottsági helyeiket. Kövér méltatlannak ítélte egyes bizottsági tisztségekre azokat, akik például a fasiszta önkényuralmi firkálmányt kritizálták és megszüntetni javasolták. Ezeket az embereket a nép választotta meg, és tartotta »méltónak«.

Mindez azonban rámutat arra is, hogy akik elvtelenül viselkednek, azok a végén így járnak: tisztességes ember egy ilyen alaptörvény elfogadása után semmiféle közösséget nem vállal egy törvényen kívüli rendszerrel, mint amilyen az Orbán-rendszer. Ebben a rendszerben semmiféle funkciót, szerepet nem lenne szabad elvállalni, hanem csak elutasítani a rezsimet, mint egy fasiszta diktatúrát. Mert ha ezt nem teszik meg, akkor egy olyan diagnosztizálható elmebeteg, mint az őskommunista-fasiszta Kövér László szankcionálja őket a fasiszta alaptörvény nevében, és ezt el kell tűrniük.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyon megsütött a nap. Napszúrást kaptál, Bartus.

Már csak azt kéne megkérdezni ettől a hülye Bartustól, hol van az leírva, hogy ha egy párt nyeri el a kétharmadot, akkor az nem érvényes, és az a párt nem alkotmányozhat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés