A politikus, aki mindent és mindenkit elárult azért, hogy saját magát építse

2022. május 2. 16:07

Rőfös Géza
Kontra
Hadházy alig egy évtizede politizál, mégis úgy váltogatta pártjait, mint más az alsóneműit.

„A szekszárdi lódoktor valószínűleg azok közé a tárgyalópartnerek közé tartozik, akiknek még átmeneti szövetségesei is csak jólneveltségből nyújtanak kezet. Közéleti karrierje már-már szociopátiával határos önfejűségből táplálkozó gesztusok sorozatának tekinthető.

Emlékeztetőül idézzük fel a tényt: pályáját a Fideszben kezdte, ahol 2006-tól önkormányzati képviselő is volt. Ez az időszak nem tekinthető rövid kisiklásnak, ugyanis csak 2013-ban érezte úgy, hogy bele kell sz*rni a palacsintába: országos politikai karrierjének ugródeszkájául a trafikügy megszellőztetését használta.

2014-ben már úgy gondolta, lehet más a politika, így az LMP színeiben indult az országgyűlési választáson; és városában, Szekszárdon polgármester-jelölt is volt. A 2014 és 2018 közötti ciklust a szebb napokat is látott zöld párt színeiben húzta le, Schiffer András távozása után még társelnök is volt. Vezetői eredményeihez leginkább pártja hitelességének és integritásának szinte tudatosnak látszó lenullázása tartozik.

Ebben az időszakban kezdődött el az LMP igazi mélyrepülése. A Sallai Róbert Benedekkel való tettlegességig fajuló dulakodási ügyét, etikai vizsgálatok és egyéb posztbolsevik hangulatú belső leszámolásokat követően – de már a kényelmes parlamenti fizetést garantáló 2018-as választások után – kilépett az LMP frakciójából, és függetlenként folytatta tevékenységét.

A ciklus második felében aztán valószínűleg rájött, hogy gazdatest híján el fogja veszíteni kényelmes állását az országgyűlésben, így újabb balek után nézett. A 2017-ben a budapesti olimpia megfúrásával, a magyar érdekek elárulásával az országos politikába belépő Momentum Mozgalom az árulásból karriert építő Hadházynak valószínűleg rögtön szimpatikus lett.”

Nyitókép: MTI / Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sallai Róbert azt a taslit sokunk nevében adta.

https://www.youtube.com/watch?..

Jah, a Momentum felkarolta, aztán a választások után már meg is kezdődött az üzengetés.

"
A Momentum pedig úgy látszik, észrevette, hogy Hadházytól semmilyen lojalitásra nem számíthat, és a sajtón keresztül üzente meg: nem számítanak a munkájára a liberális törpefrakcióban.
"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés