Pénzt kaptunk és esélyt. A pénz eltűnt. Az esély még csak eltűnőben

2022. május 1. 16:00

Jakab Péter
Facebook
Most épp a románok előznek minket.

„18 évvel ezelőtt ezen a napon csatlakoztunk az Európai Unióhoz.

  • 18 évvel ezelőtt ezen a napon kaptunk egy esélyt, hogy talán majd 2022-re a magyar is úgy fog élni, mint mások Nyugaton.
  • Esélyt kaptunk, és rengeteg pénzt, hogy a magyar melós is érjen annyit, mint az átlag európai. Hogy a magyar embernek is járjon olyan életszínvonal, fizetés, nyugdíj, egészségügy, oktatás, mint az osztráknak.

 Az új céldátum 2030. Orbán szerint akkorra utolérjük Ausztriát. Igaz, most épp a románok előznek bennünket.

Pénzt kaptunk és esélyt. A pénz eltűnt. Az esély még csak eltűnőben. Lassan nem az a kérdés, hogy a nap 24 órájában »brüsszelező« Orbán kivezet-e bennünket az unióból, hanem az, hogy az unió megtűr-e egyáltalán bennünket a tagjaként. A tolvajnak ugyanis idehaza megbocsátanak, nyugaton kevésbé.

A megoldás a mi kezünkben van. Nem a Nyugat fogja megoldani a bajainkat, azokat nekünk kell. De ha képesek vagyunk rá, lesz esély, és lesz pénz is, hogy végre a magyar ember munkája is érjen annyit, mint az osztráké. És ne odakint Ausztriában, hanem idehaza, Magyarországon. Ne várjunk rá újabb 18 évet!

Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak!”

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 171 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hamarosan a szádra ülnek.......

A románok mindig előznek minket a becstelenségben. Semmi új.

A sötét bunkó Jakab 2004-ben szerzett történelem szakos középiskolai tanári diplomát és nem sül le a képéről a bőr, hogy ilyen vad hazugságokat állít.

"18 évvel ezelőtt ezen a napon kaptunk egy esélyt, hogy talán majd 2022-re a magyar is úgy fog élni, mint mások Nyugaton.
Esélyt kaptunk, és rengeteg pénzt, hogy a magyar melós is érjen annyit, mint az átlag európai. Hogy a magyar embernek is járjon olyan életszínvonal, fizetés, nyugdíj, egészségügy, oktatás, mint az osztráknak."

Valójában az Eurostat legfrissebb adataiban megerősítette, hogy Magyarország újabb lépést tett a fejlett tagállamok felé: vásárlóerő-paritáson számított GDP-je 2021-ben 2 százalékponttal került közelebb az uniós átlaghoz, a 2020-as 74 százalék után tavaly már a 76 százalékát tette ki - írta a
Világgazdaság, MTIORIGO
2022.03.25. 06:59

Ha ez a vadbarom Jakab venné a fáradságot és megnézné a mellékelt oszlopdiagramot, érzékelhetné, hogy egyetlenegy állam sem érte el még el az osztrák szintet azok közül, akik a Béketáborból szabadultak.
Ausztria az EU átlagnál magasabb szinten (125%-on) áll.
Ebből az is kiderül, hogy a kohéziós források nem eredményeznek automatikus felzárkózást, Magyarország és Lengyelország között kifejezetten szoros a verseny, most épp ők állnak 1 százalékponttal előrébb, valamint a románok nem előznek minket, hanem mögöttünk két hellyel lemaradva állnak.
És ez a volt tanár ezt írja: "Pénzt kaptunk és esélyt. A pénz eltűnt. Az esély még csak eltűnőben."
Mindenütt eltűnt volna a pénz azokban az országokban akik a Béketáborból szabadultak?


Légyszi a benzinárról is valami hasonlót!

Azt gondoltam, hogy arról a pénzről beszélsz, amit te, ti tüntettetek el, és arról az esélyről, amely tényleg eltűnőben van a jobbiknak.

Azt gondoltam, hogy arról a pénzről beszélsz, amit te, ti tüntettetek el, és arról az esélyről, amely tényleg eltűnőben van a jobbiknak.

Nekem is ez jutott eszembe: nem számoltak el az adományokkal...

Nem csoda:-) akkor tudta meg, hogy Vadai mellett fog ülni:-) ez felér egy büntetéssel:-))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés