Kellemes kihalást kíván nekünk az Aldi

2022. április 29. 22:23

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Kérlek, ne legyen gyerek! – e címmel tett közzé videót az Aldi németországi anyavállalata.

„Kérlek, ne legyen gyerek! – e címmel tett közzé videót az Aldi németországi anyavállalata. Ebben egy fülbevalós, lakkozott körmű, Theo nevű fiú (?) beszélget a 28 éves, müncheni Idával. Theo azt mondja: »Szerintem a gyerekvállalás szívás.« (Nyilván tapasztalatból beszél a Theo, hiszen arrafelé már ő is lehetne terhes, ha akarna. De nem akar.) Ida pedig rátromfol: ő bizony sosem akar anya lenni. Öklendezve magyarázza: a terhesség gondolata számára »teljesen hátborzongató«, s A bolygó neve: Halált juttatja eszébe. Ott esik meg, hogy egy idegen lény él és táplálkozik egy nő testéből – magyarázza éles elméjű Ida, aki ezek szerint saját magzati létét is teljesen hátborzongatónak tartja. Majd példaként hozzáteszi: az abortusz hívei is gyakran parazitaként hivatkoznak a meg nem született gyermekekre.

Mindezt röhögcsélve, vidáman beszéli meg Theo és Ida Németországból. Nagyokat bólogatnak és nevetgélnek. Hehe meg haha. Ne legyen gyermek! Minek? Rémisztő képződmények. Közben vegán tofut rotyogtatnak a rezsón, végül pedig elszopogatnak egy jégkrémet. Egyedül a szójalattét hiányoltam a videóból.

Csodás reklám! Az üzenetét röviden így lehetne összefoglalni: vásároljon ön is az Aldiban, aztán meg haljon ki a kedves családjával, nemzetével együtt! Nem mintha Németország, a teljes Nyugat s velük együtt mi, magyarok nem ezt csinálnánk évtizedek óta. A jóléttől teljesen elhülyülve éppen eltűnünk a Föld színéről.”

Az ALDI Magyarország németországi anyavállalata az ALDI Süd. Az ALDI Magyarország és az ALDI Nord nem azonos cég és nem ugyanahhoz a vállalatcsoporthoz tartozik. Az ALDI Magyarország az ALDI Süd vállalatcsoport részeként önálló marketingtevékenységet folytat, így az ALDI Nord reklám, illetve közösségi média megjelenéseit nem használja Magyarországon, ugyanakkor nincs is ráhatása azok alakítására.

Borítókép: Képernyőfotó a reklámból

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 200 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Esetleg a youtube-on rákeresel az Aldi Nord csatornára, vagy a videonál rácsodálkozol a "Taste of Aldi" logóra. Nem bonyolult egyik sem...

Milyen szépen megszólítottad a vidékieket janibá! Te aztán közülük való lehetsz...

Talán elkerülte a figyelmedet, hogy a komplett Nyugat-Európa öngyilkos módon morális és életvezetési kérdésekben a globalista elitjére hallgat. Szánalmasnak neveztél vagy 400 millió embert- mondjuk teljesen jogosan...

Ez az Aldi Nord!!!
Az Aldi Süd tulaja nem is áll szóba a Nord tulajával: családi viszály.
Tehát a nálunk lévő Aldi (Süd) - egyelőre - nyugodtan választható.

Igen, elolvastam a német kommenteket.

Széles spektrumot fog át az antiszemitizmus, ahogy látom, igény is van rá, de kicsit túltolod.
Az Aldit az Albrecht család alapította (innen a név is: ALbrecht DIskont).
A Hofer üzletláncot az Aldi Süd vásárolta fel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés