P, mint paraziták

2022. április 28. 17:52

Nagy Ervin
Magyar Hírlap
Sikeres éveket produkált a Párbeszéd nevű médiapárt.

„Tényleg szédületes eredmény az, hogy egy nem létező szervezet főpolgármestert ad, és hatfős frakcióval hangoskodhat az Országgyűlésben. Hamisítatlan parazita pártról van szó, amely mindig valakinek vagy valaminek a hátán jutott előre, s lassan egy évtizede élősködik a magyar demokrácián. (Ne feledkezzünk el a közhelyes baloldali szlogenről: a választópolgárok, azaz a mi pénzünkön élnek a mi nyakunkon!)  Az idei választás nagy győztese az egyébként történelmi kudarcot valló ellenzéki pártok közül az a Párbeszéd lett, amely nem tudni, hogy kivel folytat párbeszédet, lévén szavazói nincsenek (habár most a Facebookon toboroz tagságot).

Az a párt, amely még soha nem indult önállóan választáson, mégis egyre több mandátumot szerez, így most már hat képviselőt ültethet a parlamentbe.

Hogyan történhetett mindez?

A válasz nem túl bonyolult, ám rendkívül összetett. A hihetetlen eredményekhez hozzájárult a balliberális média, amely Karácsony Gergelyt 2018 óta pajzson hordozza, és persze kellett a balliberális értelmiség is, amely már túl van ugyan a trónfosztáson, de a befolyása – legalábbis a globalista baloldalon – kétségbevonhatatlan.

A sikerek mögött ott van még az európai progresszív politikai csoportok szellemi és anyagi támogatása, az informális hatalommal bíró klímarettegő »bohém burzsoázia« gyámolítása és a Soros-hálózat segítsége. Végül annak a magyar baloldalnak a dilettantizmusa, amely végül is ránk szabadította ezt a parazita társaságot.

A csillagok szerencsés együttállása tehát nem a vakszerencse következménye volt.”

Nyitókép: mindenkiszamit.hu

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés