A vásárhelyiek nem értik, miért csinálta ki Márki-Zay Péter alpolgármesterét

2022. április 28. 20:20
A helyi lakosok a Facebookon adtak hangot megdöbbenésüknek.

„Mi a baj vele, végigdolgozta a választási kampányt, és a lakosok ügyeit is jól intézi?!”; „Undorító ami a torony alatt folyik!”; „Kell a hely egy barátnak…”; „Gyöngyösinek nem elég a Penna!?”; „Tarts ki, Kis Andrea!” – ilyen és ehhez hasonló, értetlenkedő kommenteket olvashatunk a vásárhelyiek részéről a közösségi médiában, miután Márki-Zay Péter minden feladatkörét elvonta Kis Andrea alpolgármesternek. A városvezető akciója a jelek szerint a saját szimpatizánsai körében is kiverte a biztosítékot.

A helyi lakosok a Facebookon megdöbbenésüknek adnak hangot, nem értik, mi vezethette Márki-Zayt erre a döntésre. A Promenad24 korábban megírta:

a gigantikus választási bukás után indul a politikai leszámolás és tisztogatás a városházán.

„Működésbe lépett a »szeretet hatalma«, megmutatta az igazi arcát. De nézzék csak, mit szólnak mindehhez a vásárhelyiek!” – írja a Promenád, majd a helyiek kommentjeit ábrázoló képernyőfotókat mutat be. A helyi DK-s képviselő például azt írja:

Péter! Ezzel felrúgod a választási szövetséget, amit az önkormányzati választásokra kötöttünk. Ez politikai öngyilkosság!
Fotó: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, de némi Mussolini beütéssel.

"Ez politikai öngyilkosság"

Ámen.

Azért nem ilyen egyszerű a dolog. 2024-re nyilván azt tervezi, hogy a képviselőtestületben is saját Mimamós jelöltek fognak majd ülni. A Mimamo lesz az új ellenzék, ha úgy tetszik.

Semmi érthetetlen nincs benne. Így építi a saját pártját. Az más kérdés, hogy egy MZP vezette Mimamo, mint az ellenzék vezető ereje mennyire szimpatikus az ellenzéki szavazóknak, vagy mennyire szimpatikus nekünk.

MZP eléggé visszataszító figura, de amit csinál, az nem logikátlan. És persze visszaüthet a dolog, mert, feltételezem, hogy a Mimamonak nincs többsége a képviselő testületben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés