Ungár Péter a magyar politika címeres gazembere

2022. április 27. 10:19

Puzsér Róbert
Facebook
Ungár Péter példásan megvalósította az egyenlő távolság elvét Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől.

„Ungár Péter, a magyar politika címeres gazembere ellenzéki frakcióvezetőként közös lakcímen él anyjával, Schmidt Mária NER-úrnővel, és aki ezt firtatja, annak boldog karácsonyt kíván. Az ellenzéki politika rendszerszintű hibája, aki az Orbán-rezsim oligarchájaként elkárhoztatta az LMP-t, akinek a DK épp képviselőt ad kölcsön, hogy frakcióhoz segítse, s aki ezt úgy hálálja meg, hogy Gyurcsány Ferenc keretlegényének áll, és azt a Magyar Hangot mocskolja, aminél nincs korrektebb közéleti kiadvány a magyar nyelvű sajtópiacon.

Ungár Péter példásan megvalósította az egyenlő távolság elvét Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől, csakhogy nem egyenlő messze áll tőlük, hanem egyenlő közel hozzájuk. Megalakulása óta a Magyar Hang publicistája vagyok, a kollégák nagy részével együtt távoztunk a Magyar Nemzettől, úgyhogy volt alkalmam végignézni, amint György Zsombor főszerkesztő egy olyan kiadványt épít fel a semmiből, ami annyira ellenzéki, hogy Szlovákiában kell nyomtatni, mert Magyarországon egyetlen nyomda sem vállalja el.

Ungár Péter, aki bűntársai, Kanász-Nagy Máté és Csárdi Antal részvételével elkárhoztatta az LMP-t, most azt állítja, hogy Dobrev Klára lett volna a megfelelő ellenzéki miniszterelnök-jelölt, és hogy a Magyar Hang az idei választás előtt kampánykiadványként funcionált. Aki továbbra is kételkedik abban, hogy a NER ellenzéke maga a NER, jól teszi, ha elmereng Ungár Péter politikai szerepe felett.”

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Magyar Hangot a Simicska-csicskák alapították és működtetik.

ÖSSZEFOGÁÁÁÁÁS!

Ilyenkor a Telex, 444!!, 24.hu stb. csuklik vajon?
Ők már nem is korrektek?

Ez a cím már foglalt. Te foglaltad le magadnak Puzsér.
Ungár Péter a legnormálisabb srác az ellenzékben.

Puzsér! Te nem csak közös lakcímen laktál anyáddal, hanem konkrétan vele is éltél. Csak nemrég halásztad ki a mocsárból ezt a trágár Potyondit.
Pedig te 47 éves vagy Ungár csak 30.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés