Rig Lajos: A politika megrontja az ember lelkét

2022. április 24. 8:03
Az egykori jobbikos honatya a képviselői széket mentőautóra cseréli.

Másodállással együtt is csak fele annyit fog keresni, mint korábban, mégsem bánja, hogy a parlament helyett a mentőzést választja Rig Lajos – írta vasárnap a Blikk.

Az ellenzéki koalíció tapolcai jelöltje ugyan kikapott helyben a fideszes Navracsics Tibortól, ám pártja, a Jobbik felajánlotta neki, hogy listán bejuthat az Országgyűlésbe. A lehetőséggel végül nem élt. A leköszönő honatya azt tapasztalta, még a kormánypártok és a Mi Hazánk támogatói közül is akadtak, akik mellé húzták be az ikszet, a kudarc után mégis a civil élet mellett tette le a garast – derül ki a cikkből.

Úgy érzi, az egészségügyben nagyobb szükség van rá

„Tudom, ez egy unikum a politikai életben, de lehetne követendő példa is. Nagyon sok árkot ástunk egymás közé. Az elmúlt hét évben megpróbáltam ezeket az árkokat betemetni, de nem sikerült, sőt, még több lett. 

Beláttam, hogy ezzel a kommunikációval, minimális politikával nem tudtam megszólítani a választókat. Így viszont nincs értelme harcolni.

Vagy a politikának kell megváltoznia, vagy az emberek gondolkodásának” – szögezte le Rig.

„A politika megrontja az ember lelkét”

A leköszönő jobbikos képviselő arra is kitért, hogy

„a politika megrontja az ember lelkét. Láttam kormánypárti és ellenzék oldalon is, hogy képes teljesen elszállni a valóságtól az, aki nem dolgozik a szakmájában, helyette huzamosabb ideig bent ül a parlamentben. Mintha egy elefántcsonttoronyban élnének. Fontos lenne, hogy minden politikus töltsön el a saját szakmájában legalább egy évtizedet, mielőtt beül az Országgyűlésbe, hiszen csak így tudnák hitelesen képviselni a szakterületüket” – vélekedett.

Nyitókép: Rig Lajos Facebook-oldala

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pontosan. Csak az romlik, akinek ehhez van érzéke, affinitaása, érdeke.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés