Kemény munka vár ránk

2022. április 23. 21:17

Nincs az az aljas lejárató fideszes kampány, ami tisztességes képviselőket gyengítsen, ledaráljon.

2022. április 23. 21:17
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A héten én is átvettem a mandátumomat. Még egyszer nagyon köszönöm Óbuda-Békásmegyer szavazóinak a bizalmat, továbbra is igyekszem megszolgálni országosan és helyben is! Köszönöm az aktivisták, szavazatszámlálók és a választási bizottság munkáját!

A 3. kerületi eredmény megmutatta, hogy nincs az az aljas lejárató fideszes kampány, ami tisztességes és keményen, az emberekért dolgozó képviselőket gyengítsen, ledaráljon.

Kemény munka vár ránk, de ígérem, hogy a Párbeszéddel és a teljes ellenzékkel közösen mindent megteszünk azért, hogy Óbudán és az egész országban elősegítsük a változást, egymást segítő közösségeket hozzunk létre, és megteremtsük a változás valódi lehetőségét!”

(Nyitókép: Kiss László, Óbuda polgármestere és Szabó Tímea, a kerület újraválasztott parlamenti képviselője/Szabó Tímea Facebook-oldala)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janoska12
2022. április 25. 16:08
Na.. Kezdődő.. A.. Rikacsolas.. Felfordul.. A.. Gyomrom.. Ettől.. A. Nőtől.. Undorító
Unknown
2022. április 25. 07:11
Egy amerikai ügynök tisztességről beszél?
Jaja
2022. április 25. 04:19
Rátok minden választás után kemény munka vár. Dolgozni a következő 2/3-ért. Jó munkát, 26-ban találkozunk.
Sün Balázs
2022. április 24. 22:49
Te beszélsz,aki azt ígérted, hogy április 3-án átveszitek a hatalmat. Folyamatosan ocsmány hangon és még ocsmányabb szavakkal pocskondiáztad azt, amit az Orbán kormány a magyarok érdekében tett a a válságok - bevándorlás, vírus járvány és gazdasági válság - során. Szívesen hallanék tőled arról első kézből valami információt arról, amit a kampányod finanszírozásáról és a CIA-hoz való kapcsolatodról beszélnek rólad a "barátaid". Vagy ők az ellenségeid, ők akartak lejáratni, és ezért mondtak róla ilyeneket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik