Csak picsogás

2022. április 23. 15:37

Hadházy Ákos
Facebook
Ha az elcsalt választásról csak azért beszélünk, hogy mentegessük magunkat.

„Egy ... Telex interjúban Tordai Bence után Ungár Péternek is sikerült úgy beszélni hosszasan a választási vereség okairól, hogy EGYETLEN SZÓT SEM szólt arról, hogy a választás elcsalt, nem demokratikus és nem tisztességes választás volt. Arról meg pláne nem szólt egy szót sem, hogy mit lehet azért tenni, hogy a következő ne ilyen legyen. A számtalan csalás (eufemizálva: egyenlőtlen esélyeket okozó tényező) közül egyedül a »kiegyensúlyozatlan médiaviszonyokra« pazarolt pár szót(így nevezte azt, hogy az ellenzék négy év alatt öt (5) percet kapott a közmédiában). De arrról is csak annyit mondott, hogy bagatell, nem lényeges, mellékes gond.

Természetesen igaz, hogy az ellenzék sokat hibázott, és ha az elcsalt választásról csak azért beszélünk, hogy mentegessük magunkat, akkor az nem több, mint picsogás. Az ellenzék legnagyobb hibája viszont éppen az volt, hogy gyakorlatilag SEMMIT nem tett a valódi, tisztességes választás feltételeinek kikényszerítésére. Ha ezt ezután sem teszi, az viszont már nem hiba, hanem bűn.”

(Fotó: Ungár Péter, az LMP képviselője szólal fel napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 19-én.MTI/Bruzák Noémi)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Te vadbarom!

Egyetlen egy szavazóköri delegált, nemzetközi megfigyelő stb. NINCS, aki szerint el lett volna csalva a választás. Könyörgöm, a SAJÁT SZAVAZATSZÁMLÁLÓITOK SZERINT IS csalás nélkül ment le a választás.

Amúgy hogyan van ez? "Elcsalt választás, de ÉPPEN a te zuglói kerületedben mégsincs csalás? A te képvsielővé választásod legitim?

Szabad választáson soha sincs egyenlő esély. Az egyik párt jobban, a másik rosszabbul politizál. Ahogy sportversenyen sincs egyenlő esély. Ezért lehet sport-fogadni.

Aki ezt nem tudja, az meg hülye eleve.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés