Kedves telexes kárörvendők

2022. április 21. 9:31

Tibi atya
Facebook
Hogy ostobák vagytok, eddig sem volt kérdés.

„Sokan nem értik, hogy L. Simon László miért akadt ki azon, hogyan működik a magyar egészségügy (a problémája egyébként az volt, hogy a háziorvos nem jött ki az anyjához csettintésre, hanem telefonon be kellett jelentkezni időpontra).

Kedves telexes kárörvendők, kedves »nnna, a Fidesz is rácsodálkozik a negyedik kétharmad után« kommentelők!

Hogy ostobák vagytok, eddig sem volt kérdés, de mivel ez egyszerű, talán ti is megértitek:

A Fidesz a negyedik kétharmadával nyert.

Rengeteg, egyébként nem fideszes szavazó szavazott rájuk. Ennek az okait csak ti, egy szűk kisebbség, nem értitek, mindenki más évek óta érti.

Amit viszont nektek is kéne, hogy a Fideszben – ellentétben a vele szemben rendre veszítő, politikához nem értő, elvtelen formációval – rájöttek, hogy a szavazóval kell kommunikálni. Nem a telex meg a 444 szerkesztőségével, akik akkor osztanak meg politikust, ha ő meg az általuk diktált politikai giccseket, hanem a választóval.

Na most az van, hogy a Fidesz ezt elkezdte. Nem három év múlva a hajrában, hanem a kétharmaddal nyert választások után azonnal. Ugyanis rájöttek arra, hogy ekkora nyereség mellett már belefér, hogy diverzifikálják a kommunikációs portfóliót, és megjelenhessenek olyan, párton belüli, pártot bíráló üzenetek is, amik a 12 éves munkájával alapvetően elégedetlen szavazatokat csatornázzák be. Rég rájöttek, hogy a választóknak nem szeretni kell őket, csupán alkalmasabbnak tartani a kormányzásra, mint a kreténellenzéket.

Ahhoz, hogy az elégedetlen, de az ellenzéki szavazótáborba becsatornázhatatlan szavazókkal kommunikálni tudjanak, kellenek az L. Simon-féle álfelháborodások (na persze, az anyját a háziorvos kezeli, nem valamelyik magánszolgáltató, lol). Azonosulhatók, és igen, ez a fajta nosztalgia (»bezzeg régen kijött a háziorvos hétvégén is«) közelebb fog állni a vidéki városok bizonytalan szavazóihoz, mint az, hogy két csávót lehet-e esketni, majd nászmenetet tartani a körút bringasávjában.”

Nyitókép: YouTube / atv

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

@packó
Breaking news - L Simon anyukájához kiment a háziorvos, de addigra meggyógyult.

Kádár idején jobb volt az egészségügy - mondta a híres múzeológus.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés