Szilágyi Liliánát 30 millióra perelheti az apja

2022. április 20. 10:47
A Blikk szerint.

A Blikk úgy értesült, hogy Szilágyi Liliána apja keresetet adott be Liliána ellen. Az értesülések szerint 30 millió forintos személyiségi jogi eljárást kezdeményezett. A férfit tegnap megpróbálták elérni, nem reagált a megkeresésekre.

Ezek a perek nem csak a pénzről szólnak. Szilágyi Zoltán ügyvédként otthonosan mozog ebben a világban, így akarja megtörni a feleségét és a lányát, aki próbál megnyugvást, lelki békét találni”

– mondta egy, a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Dr. Bacsek György ügyvéd szerint ekkora összeget aligha ítél meg a bíróság. „A jó hírnév sérelme valakinek a személyét sértő tény valótlan állításával, híresztelésével és valós tény hamis színben feltüntetésével valósulhat meg. Az ilyen perekben az alperesnek bizonyítania kell, hogy valós tényállítást tett. Ha a bíróság megállapítja a jogsértést, nyilvános bocsánatkérésre is kötelezheti az illetőt. A sérelemdíj összege több tényezőtől, például alperes anyagi körülményeitől is függ, de a jelenlegi bírósági gyakorlat által megítélt összeg az ötmillió forintot jellemzően nem haladja meg idehaza” – magyarázta a lapnak dr. Bacsek György.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Muszáj ezt a gusztustalan családi adok-kapok izét itt az orrunk előtt tárgyalni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés