Tordai főnyeremény a Párbeszédnek

2022. április 19. 7:54

Pilhál György
Magyar Nemzet
Úgy látszik, a jelentéktelen pártoknak bomlott képviselőkre van szükségük.

„Zavarban lennék, ha arról kellene döntenem, ki a magyar parlament legirritálóbb politikusa. Nagy a felhozatal. Az idvezült vigyorú Tordai Bence feltétlenül ott lenne az aspiránsok között. Úgy látszik, a jelentéktelen pártoknak bomlott képviselőkre van szükségük – Tordai főnyeremény a Párbeszédnek.

A túlmozgásos ember akut rohamairól az első írásos emlék még 2013-ból való. Valami vásott tartalmú molinót feszített ki a Lánchídra abban a reményben, hogy elviszik a rendőrök, ám a kutya se törődött vele. Később a miniszterelnökön, majd a házelnökön keresett fogást, de ott sem volt esélye. Egy ízben a parlament szónoki pulpitusán egy végtelenített „CÖF-ögéssel” jelezte előrehaladott állapotát. Ha újranyitna a Lipót, jó eséllyel kórtermet neveznének el róla. Vagy gumiszobát. Egyetlen vágya, hogy mikrofon és kamera közelében lehessen. (Mintha Gyurcsányt látnánk a megyei kettőben…)

Állapota azóta tovább hanyatlott. Minap ezt írta közösségi oldalán: »A katyni mártírok emlékműve előtt tisztelegtünk […], akiket egy embertelen szovjet-orosz (grúz – P. Gy.) diktátor parancsára mészároltak le […] Megemlékeztünk azokról a tízezrekről is, akiket ma mészárolnak le Ukrajnában a háborús bűnös orosz diktátor, Orbán szövetségese, Vlagyimir Putyin parancsára.« Tordai beszámolója javaslattal zárul: »Itt lenne a legfőbb ideje, hogy Magyarország is megkezdje a direkt fegyverszállításokat.«

Fotó: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés