Ungár Hadházynak: Valamit csinálni kell, ami nem az amit eddig csináltunk

2022. április 16. 7:40
A képviselőknek nem sikerült megfejteni, merre lenne érdemes elindulnia az ellenzéknek.

Nehezen követhető párbeszéd alakult ki Ungár Péter egyik posztja alatt. A bejegyzés egy idézetet tartalmazott Ungár Péter InfoRádiós interjújából, amelyben elmondta, hogy szerinte az ellenzéknek immáron a magyar érdekeket kéne képviselnie. 

Hadházy Ákos kommentben jelezte, hogy szerinte nagyobb változásra van szükség. A képviselő felvetette, hogy „ennyi és ekkora kudarc” után nem lenne-e jobb biztosra menni. Szerinte nem csak a mondatait kéne lecserélni az ellenzéknek, „hanem néhány politikusát is”, valamint el kéne kezdeni mást csinálni, mint eddig.

Itt a probléma, hol a probléma?

Ungár válaszában kifejtette, hogy szerinte igaza van Hadházynak: „csinálni kell valamit, ami nem az amit eddig csináltunk”, de leszögezte, hogy „előtte ki kell elemeznünk, hogy miért lett ennyi kudarcunk”. Az LMP-s politikus hozzátette, hogy a valódi vitája Hadházyval az elemzésben van, mivel „Én nem kizárólag ott látom a problémákat ahol Ön”. Továbbá elismerte: „Önnek sok dologban igaza van, sőt volt is.

De amikor nem tartom igaznak amit ír, azt el fogom Önnek és a nyilvánosságnak mondani”.

Zárásul Ungár hangsúlyozta, hogy „Ön is tudja, hogy az ellenzéki oldalon nem csak én gondolom azt, amit Ön vitat. Csak én vállalom nyíltan”.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila/Varga György

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az olyan feketeöves hazaárulóktól, mint amilyen a két momentumos picsa, erősen hiteltelen lenne, ha hirtelen a magyar érdekeket kezdenék képviselni.

Ungár Hadházynak: Valamit csinálni kell, ami nem az amit eddig csináltunk

Így van. Elsőnek el kell hagyni a politikát.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés