Gyurcsány Ferenc silánynak nevezett

2022. április 12. 17:19

Németh Eszter
Facebook
Egy ócska, nárcisztikus, önreflexióra képtelen alak vagy.

„Gyurcsány Ferenc silánynak nevezett. Hát öregem, most aztán meghoztad a kedvem, hogy ne csak szimplán gondoljam azt, hogy a 4. 2/3 fő oka te vagy. Hanem azt is, hogy egy ócska nárcisztikus önreflexióra képtelen alak vagy. (Az ótvar, ürüléket az oldalam szabályzata és jólneveltségem tiltja.)

Tudod ha nem láttam volna testközelből, hogy mit műveltek abban a választókerületben ahol én munka mellett 120 km távolságból odamászkálva a  lelkemet kidolgoztam a te jelöltedért. És nem tudnám pontosan memnyire nem csináltatok ezen a terepen tíz években mérhetően semmit és nem lenne személyes tapasztalatom veled is, meg is szeppennék, hogy én csinálom rosszul.

Gondolom az sem tűnik fel, hogy téged már Botka László sem viselt el. Ő köszöni él virul sikeres meg a körzete is, NÉLKÜLED.

Van két rossz hírem ahogy MZP falusizása ártott a te alaptalan, ok nélküli sértegetésed sem fogja emelni a népszerűségeteket. Azt teljesen biztosan mondhatom, hogy nincs az az Isten , hogy még egyszer szavazok olyan listára, jelöltre amihez nektek közötök van. Akkor sem ha Fidesz marad életem végéig.

A másik rossz hírem, hogy te mindenképpen a múlt vagy a politikai pályán, én viszont még esetleg lehetek a jövő.... Biztosíthatlak róla, hogy egy légtérben sem leszünk soha.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ő ki?
Nagyon kiakadt.

Végre valaki, aki jól beolvasott a Böszmének!
Kezdett már túl elharapózni az a vélemény, hogy Gyurcsány legalább a politikához ért, de ez sem igaz. Ahhoz sem ért. Ha értett volna, nem itt tartana.
Lerabolta az MSZP-t, azelőtt le is darálta, mihez is ért akkor egy ilyen lusta fráter?
A hazudozáshoz, lopáshoz, amihez jobb, ha nem ért az ember? Vagy mihez?

Valami liberális. Momentum?

+ Előválasztás!!!!!!!

Ezt KariGerinek kéne megírnia ha lenne töke de nincs szerencsére. Ő tényleg fosik Fletótól.

:-) tetszik:-)))

Biztosan. Ugyanis a momentum a Gyurcsány hátán jutott be a Parlamentbe.
Önállóan nem biztos, hogy sikerült volna.
Na mindegy, majd Fegyőr fog gazsulálni.

Itt a silányozás:

https://24.hu/belfold/2022/04/..

"
A gyurcsányozás szerinte újra terítéken van. Úgy fogalmazott: másfél évtizede sebzik, vágják.

Most azt mondják, nem először, hogy kövessek el én öngyilkosságot. Megfontolom. Megfontoltam. Nem. A gyurcsányozás a Fidesz narratívája. Valójában a Gyurcsány ebben a világban nem főnév és tulajdonnév. Egy jelző, egy magatartás, hogy az Istennek nem akar elmenni. Akarjatok Gyurcsányok lenni. Küzdeni, nem feladni. Je suis Gyurcsány - tette hozzá.

Szerinte "csapatot épít és pártot épít ez a fickó" és "soha nem lesz más kormány, mert Gyurcsány szellemként marad." Majd így folytatta: a gyurcsányozás az ellenzék részéről intellektuális és erkölcsi kérdés. Ezt silányságnak nevezte, amihez így is fog hozzáállni majd. "Nem szeretem a silányságot és küzdök ellene, kitartóan" - jelentette ki.
"

Lényegében azt mondta, hogy ha az ellenzék részéről valaki azt akarja, hogy ő távozzon a politikából, az silányság.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés