A vásárhelyi Rambo

2022. április 12. 11:46

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
A vasárnap esti Facebook-élőzések, végeláthatatlan nagymonológok már nem segítenek. Érti, Márki úr?

„Habár a háborút elvesztette, s a választók kétharmados sallerral visszazavarták őt a kakukkos órájához, Márki-Zay Péter tovább harcol. Beásta magát jegyzetfüzetei és hírhedt diktafonja közé, és körkörösen védekezik az irodájában, mint a németek Sztálingrádnál. Szókincsének utolsó sértő jelzőjéig tüzel. »Az összefogás modellje megbukott, ezért mostantól ellenállásra van szükség Orbán Viktor leváltásához« – közölte vasárnap esti esztrádjában. Most akkor hogy van ez? Nem az volt a baloldali kampányduma, hogy »A hatalom a népé«?

Tényleg az összefogás volt a hátországunk. S a legvastagabb falon is átmentünk. A győzelem mértékét látva pedig nyugodtan kijelenthető, hogy ezen a falon szabályosan át is törtünk.

Márpedig az istenadta nép egy hete úgy döntött: újabb négy évig Fidesz-kétharmadot akar. A szavazóurnától való távozás után reklamáció nincs. Tetszik őkelmének vagy sem: 2026-ig a Fidesz és a KDNP kormányoz. A vasárnap esti Facebook-élőzések, végeláthatatlan nagymonológok itt már nem segítenek. Érti, Márki úr? Csupán két kiút maradt. Egy: tessék leváltani a népet. Kettő: szóljon Nuland asszonynak, hogy utaljon ide is ötmilliárd amerikai dollárt a puccsra – lám, Ukrajnát is milyen szépen fölvirágoztatták, pampáikon attól rügyeznek úgy a Stinger légvédelmi rakéták…”

Fotó: Ficsor Márton

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"létező szocializmus idején az a mondás járta, hogy az értelmiség előtt két út áll, az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan." 2022-ben pedig kiderült, hogy az ellenzék előtt csak két út áll, az egyik a kábszer,, a másik járhatatlan.

Na ja!
Márki-Zay Péter bátor, mint a vak ló.
Gyurcsány és oldalbordája dettó.

Hadd jelenjen meg, hadd mondja! Csak nem félünk tőle és a zöldségeitől!
Ukrajnában tényleg szépen nyílnak a Stingerek, ki ne akarna Ukrajna lenni!
De csak ott, Ukrajnában.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés